Както вече знаеш, февруари бе месецът на любовта, в който заедно с Пробиотик Pearls YB Woman, решихме да изпратим упоритата зима и да посрещнем любовта, романтиката и пролетта с помощта на страхотна игра с повече от изкусителна награда! В продължение на две седмици те предизвиквахме да ни разкриеш "Как си представяш перфектната романтична вечер?", отговаряйки на три въпроса.

И ето, че най-накрая е време да разкрием имената на големите победители:

  • голямата награда - будоарна фотосесия с професионалния фотограф Димо Желевски печели Микаела Иванова
  • по 1 опаковка от Пробиотик Pearls YB Woman печелят Детелина Димитрова, Валентина Панайотова и Бояна Нанева

Пробиотик Pearls YB Woman е разработен специално за жени, като най-ефективна превенция за лечение на упорити гъбички и вагинални инфекции. Съдържащите се в тях три вида лактобацили – Lactobacillus acidophilus, L. Rhamnosus и L. plantarum, са перфектната комбинация за здрава микрофлора върху стомашно-чревната и вагиналната лигавица. Освен това пробиотичните перли възстановяват бактериалното равновесие в стомашно-чревния тракт и оптимизират храносмилателния процес. 

Честито на печелившите! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!