Откакто свят светува една тема винаги е вълнувала хората и това няма да се промени – отношенията между мъжа и жената. 

Интересно проучване показва как мъжете „подбират“ жените несъзнателно според това дали са подходящи за създаване на поколение. Предлагаме ви няколко от най-атрактивните и привлекателни фактори за мъжете. Със сигурност ще останете учудени.

1. Хармонично съотношение между големината на талията и бедрата

Ако дамата има широк ханш и бедра, една зелена лампичка в мъжкия мозък светва, че тя би била здрава майка. Изследователите да установили, че съотношението 7:10 е особено благоприятно. Това означава, че най-привлекателна е малката талия с широки бедра и ханш. Прибавяме и кръглото дупе към цялата картинка.

2. Силен глас

По-високият глас сигнализира за младост, както и за малко, стегнато тяло. Жените са най-плодовити на възраст между 21 и 30. Така че не се стресирайте, ако сте експресивна и гръмогласна – несъзнателно подавате сигнал, който ще стигне до правилния мъж.

3. Здрава коса

Друго проучване показва, че дългата, блестяща и тъмна коса е особено привличаща. Жените с по-светли и не особено гъсти коси са по-малко желани. Така че момичета, стимулирайте растежа на гривите си.

4. По-малко грим

Оказва се, че леките и незабележими контури са много по-ценени от мъжкото съсловие, отколкото силният грим. Господата предпочитат дами, които използват много малко козметика.

5. Усмивка

Естествено всички обичаме да бъдем обградени от позитивни и слънчеви хора. Проучването показва, че колкото по-бели са зъбите на жената, толкова по-привлекателна е тя.

6. Червено

Има много изследвания, че носенето на червено стимулира чувствеността и усещането за привличане. Освен всичко това, червеното може да действа и като афродизиак.

7. На една ръка разстояние

Да, високата, стройна жена винаги събира погледите, но това което не знаем е, че господата са привлечени и от дълги ръце. Проучващите стигат до извода, че мъжете предпочитат жени с по-широка обиколка, най-вероятно, защото по този начин са по-ефективни в домакинските активности.

8. „Поддръжка“

Човек, който е облечен в чисти дрехи, ухае приятно, има свежо излъчване и стойка, е много по-привлекателен. Тези фактори показват, че се грижи добре за себе си, което означава, че ще го прави и за семейството.