Често във връзките попадаме в състояние, в което се чувстваме напълно удобно с партньора си и спираме да отдаваме толкова голямо внимание на дребните детайли. 

Ако сте стигнали до този момент, честито! Вече можете спокойно да се радвате на щастливите си отношения. Ако не сте, е добре да знаеш, че има някои неща, които ти може би не забелязваш в себе си и поведението си, но мъжът до теб вижда съвсем ясно. Работата е там, че мъжете отдават много по-голямо значение на детайлите, от колкото ние жените. И той вижда в теб много неща, на които ти най-вероятно не обръщаш никакво внимание. Ето 11 от тях:

1. Колко ядеш

Без значение дали сте на първа или 20-та среща, той ще забележи какво количество храна приемаш. Ти го правиш инстинктивно и не отделяш чак толкова голямо внимание на това, но той веднага ще забележи, ако изяждаш по една салата или приемаш същото количество храна, което и той.

2. Колко грим слагаш на лицето си

Гримът е част от ежедневието ти и за теб поставянето му всяка сутрин не е кой знае какво. Но той го забелязва. Вижда колко точно грим слагаш, как преобразяваш лицето си и моментите, в които избираш да изглеждаш по-естествено. Всичко това му прави впечатление и той си изгражда представа за това къде ще ходиш по начина, по който изглеждаш.

3. Какво пиеш

Ако за теб да си поръчаш коктейл е нещо нормално, то за него това са знаци за това как се чувстваш. Избора на питие му показва дали си настроена за флирт, искаш просто да разпуснеш или си имала много тежък ден, който искаш да забравиш.

4. Какъв цвят дрехи носиш

И ако си мислиш, че за мъжа дрехите ти са просто дрехи, то не е така. Той много добре вижда какви са те и най-вече на кой цвят наблягаш. Това му дава повече информация за теб и начина, по който искаш да те възприема света.

5. Нещата, които ти носят удоволствие

Като цяло той иска ти да си щастлива и да вижда сияещата усмивка на лицето ти. Затова много внимава и забелязва нещата, които я предизвикват. Така за него е по-лесно да се справи, когато иска да направи нещо и да те зарадва истински.

6. Сладката ти усмивка

Той винаги я забелязва. Все пак може би тя е нещото, което го е накарало да се влюби в теб.

7. Изражението на лицето ти

Когато сте заедно от по-дълго време забелязваш, че няма нужда да му казваш как се чувстваш, защото той сам разгадава емоциите ти. Това е така, защото много внимателно наблюдава изражението на лицето ти. Колкото и да се опитваш да бъдеш сериозна и студена, има някои малки мимики и жестове, които не можеш да скриеш и той ги забелязва веднага.

8. Твоите малки странности

Това са нещата, които те правят… теб. И той ги забелязва. Именно те те изграждат като личност и често те са нещата, които го карат да се влюби именно в теб. Затова им отделя специално внимание.

9. Музиката, която слушаш

Любимата ти музика му дава огромно напътствие за това как да се сближи с теб на по-дълбоко ниво. За теб песните са нещо, което просто обичаш да слушаш, но той ги изследва много внимателно, защото иска да подобри връзката си с теб.

10. Нещата, които те тревожат

Той не иска да те вижда разтревожена. Когато си в това състояние, той прави всичко възможно, за да те разведри. Именно затова и отделя специално внимание на нещата, които са способни да изтрият усмивката от лицето ти, за да ги държи максимално далеч от теб.

11. Нещата, които те правят щастлива

Когато си щастлива, просто си щастлива. И това е нещо, което той обича. Затова забеляза нещата, които предизвикват това щастие у теб. Така ще знае как да върне усмивката на лицето ти, ако в даден момент я изгубиш или как да я запази, ако вече е там.