Март е тук, а с него съвсем скоро, надяваме се, ще дойде и пролетта! Време на зараждащия се живот, на рестарт на тялото, духа и защо не и кожата ти. Време, в което да помислиш и да се погрижиш малко повече за себе си, за да посрещнеш задаващите се топли и слънчеви дни с усмивка!

Но за да бъдеш в пълна хармония със себе си, ние знаем колко важен е качественият слънцезащитен крем за лице. Той не само предпазва кожата ти от преждевременно стареене, поддържайки я млада, но едновременно с това се бори срещу намаляването на количеството колаген и загубата на еластичност, образуването на фини линии и вероятността от поява на пигментни петна.

Специално разработената формула на Skincode Essentials Слънцезащитен лосион за лице SPF 50 не само предлага широк спектър UVA/UVB защита, но и я предпазва от изключително вредното въздействие на UV-лъчите по време на излагане на слънце. Включените в състава витамин Е и CM-Glucan допълват действието на слънцепредпазните филтри, като защитават ефективно от оксидативното въздействие и стимулират самовъзстановяването и защитата на кожата. 

Skincode е всичко, от което твоята кожа има нужда, и нищо излишно!

И тъй като всички знаем, че животът тръгва от жените и само и единствено те имат меката сила да го управляват, заедно с нашите добри приятели от швейцарската висококачествена козметика Skincode, решихме да раздадем подаръци на цели 20 от вас, мили дами, именно в деня на жената!

Единственото, което трябваше да направите, за да бъдете една от късметлийките, бе да посочите правилния отговор на въпроса Как е името на патентованата съставка от серията Essentials на Skincode? и след това да попълните коректно формата за участие.

Измина точно седмица от старта на играта ни, и ето, че дойде и времето, в което да разкрием кои са дамите, които ще имат шанса да привлекат погледите към себе си и своята перфектна кожа. Късметлийките, които си спечелиха Skincode Sonic cleansing електрическа четка за лице за звукочестотно почистване на кожата са: Eлена Пенева, Русина Грудева, Галя Думанова, Вася Стефанова и Катерина Иванова

Останалите късметлийки, които пък ще получат Skincode Essentials Слънцезащитен лосион за лице SPF 50 са: Венета Евтимова, Феня Николова, Нина Аспарухова, Дарина Чанева, Елена Манолова, Цветелина Димитрова, Нели Стефанова, Светла Караджова, Виолета Стефанова, Величка Танкинова, Красимира Атанасова, Невена Василева, Иванина Танкинова, Любомира Митева и Петя Йорданова.

Честито, мили момичета! Не забравяйте, че в себе си носите голяма сила, която може да промени света! А Skincode обещава да ви помогне в тази мисия! Честит празник!