Прекрасното време навън е една от причините за чудесното ни настроение. А то ще се покачи още повече за 3 от вас, които спечелиха ваучери на стойност 40лв. за пазаруване от магазини Deichmann

Изграждането на собствен стил е задача, пред която е поставена всяка дама, но когато имаме за съюзник вълнуваща колекция от обувки, тогава задачата ни се превръща в незабравимо изживяване.

Топлият сезон вече е открит и гардеробът ни няма търпение да се отърси от дебелите дрехи и обувки, за да направи място на цветните и леки материи. Да, ние също свързваме настъпването на новия сезон с "необходимостта" от нови и красиви обувки.

В пролетно-лятната колекция на магазини Deichmann има по нещо за всеки вкус - от официални модели обувки за дамите, които знаят как да завладеят света на бизнеса, до спортни и леки модели за представителките на нежния пол, които обичат да живеят динамично и на бързи обороти. 

Новите модни тенденции за пролет/лято 2019 залагат не само на прекрасни и добре познати шик модели на ток, но и на спортно-елегантни обувки, които са подходящи както за офиса, така и за приятна разходка в парка. 

Спортните предложения на Deichmann за този сезон са цветни, предизвикателни и разбира се, изключително удобни. Независимо дали за фитнес, или за разходка в планината те ще ви донесат комфорта, от който се нуждаете. 

И тъй като вече тръпнем в очакване на горещите дни, взорът ни е вперен в отворените обувки и сандали. Този сезон те са решени в смели цветове. Изборът е огромен и сред предложенията има подходящи модели както за приятна разходка по плажа, така и за луда нощ в клуб с момичетата.

Любопитно е, вие избрахте кои са най-подходящите обувки за всеки повод и резултатите са категорични. За планина 46% от вас са предпочели удобни черни маратонки. В мола 39% от вас са избрали модерни розови обувки. Най-много гласа за идеалните обувки за градинско парти имат сандалите на платформи - 42%. Разбира се, на дискотека най-много от вас са посочили красивите розови обувки на токчета - 58%. А за ресторант според вас най-добър избор са жълтите обувки на среден ток и с отворена пета - 45%.

Няма съмнение, че за разходка в парка най-много гласове са събрали белите кецове - 57%. Градът изисква от нас да се въоръжим с търпение и максимален комфорт, ето защо 52% са посочили за най-подходящи дамски обувки с връзки, които отиват на всеки тоалет. Женската вечер няма да бъде същата без задължителните бляскави сребристи обувки - 74%. А женственият стил в офис е събрал най-много гласове за стилните червени обувки с отворена пета - 44%

Като най-подходяща обувка за морски приключения 65% от вас са посочили комфорта на чехлите на платформа.

Ето и кои са щастливките, които спечелиха по 1 ваучер на стойност 40лв. от Deichmann са: Михаела Василева, Адриана Апостолова и Мона Георгиева.

Честито, момичета!

И не забравяйте, че вече всяка от нас може да изрази себе си с перфектните обувки, чиито цветове мигновено ни карат да се усмихнем.