Убедени сме, че в началото на всеки нов сезон и ти също като нас нямаш търпение да се втурнеш в щура шопинг обиколка по магазините, за да откриеш своето топ попадение при обувките. Независимо дали ти трябват такива, с които да завладееш бизнес средите, спортни за ежедневните ти тренировки или пък класически и елегантни за топлите и уютни есенни разходки с любимия, в есенно-зимната колекция на Deichmann има по нещо за всеки стил и вкус.

Няма никакво съмнение, че обувките са една най-голямата страст за една дама, когато говорим за мода! Удобни модни чънки сникъри за раходка с приятелки или високи токчета с ефектен детайл, за да изглеждаш зашеметяващо в най-новия клуб в града - да, обувките наистина имат силата да оправят и най-мрачното настроение. 

Божествените и топли цветове на есента докосват всеки един чифт от новата колекция за сезона, карайки те избереш не е един, а да си тръгнеш с всички готини предложения. Цветни, предизвикателни, изключително стилни и удобни, при това на топ цена - тези думи описват идеално колекция Есен/ Зима 2022 на Deichmann

И защото знаем за любовта ти към обувките и тази есен решихме да те зарадваме, давайки ти възможност да допълниш колекцията ти с нещо наистина специално. В периода от 10 - 24.10.2022 г. 3 от вас имаха прекрасната възможност да спечелят неустоима награда, като ни покажеш усета си за стил и как би съчетала обувките с ауфитите според собствените си предпочитания. И ето, че най-после дойде моментът, в който е време да разберем кои са щастливките, които спечелиха по 1 ваучер на стойност 50лв. от Deichmann: Евелина Христова, Ирина Стоянова, Милена Молова.

Честито, момичета!

И не забравяйте, че вече всяка от нас може да изрази себе си с перфектните обувки, а Deichmann ще ви помогне, споделяйки любовта ви към тях с най-моедерните и неустоими предложения за всеки сезон и повод. Време е всички погледи да бъдат вперени във вас!