И тази година с нашите приятели от Делимано България решихме да ти помогнем да се подготвиш на време за великденските празници, за да бъде това време от годината наистина перфектно!

Разбира се, за целта ти бяхме подготвили интересен тест, чрез който да имаш възможността да си спечелиш една от трите страхотни награди. Единственото, което трябваше да направиш, е да го решиш, след което да се запишеш във формата за участие.

И ето, че големият ден дойде и е време да обявим имената на големите победители! Ето ги и тях:

Един Златен Нутрибулет с уред за палачинки печели Венета Евтимова 

Две Стоун Ледженд Кук&Бейк Тенджери печелят Нина Калпакчиева и Ралица Иванова

Честито!

Никога досега не е било по-лесно да се приготви задължителният и изискващ време и сръчност козунак. Но ето, че с Делимано Стоун Ледженд Кук&Бейк е всичко, от което се нуждае една домакиня, особено по време на големи семейни празници като Великден, в които от огромно значение е да се запази истинския, неповторим и традиционен вкус на домашните гозби. Благодарение на практичния и мултифункционален уред, ще имаш възможността да приготвиш всичко, без значение от начина на приготвяне – пържене, на пара, печене на месо и сладкиши. Именно тези предимства правят Делимано Стоун Ледженд Кук&Бейк перфектен за твоята кухня - можеш да го използваш върху всякакви котлони и дори фурни, така че да приготвиш и най-сложните кулинарни рецепти възможни!

Само сега и за още по-добри резултати, към съда има и кошница за пържене, в която освен любимите пържени картофки, можеш да развихриш кулинарните си умения и в приготвянето на любимите сладкиши на твоето семейство и приятели. Толкова е лесно!

Сигурни сме, че ще се съгласиш с нас, че няма нищо по-прекрасно от това семейството ти да се храни вкусно и здравословно, при това едновременно! И тъй като няма човек, който да не обича аромата на току-що приготвени палачинки, ще те зарадваме с новината, че вече можеш да ги приготвяш лесно, бързо и по възможно най-здравословния начин! Как? Благодарение на комплект Златен Нутрибулет с уред за палачинки за първи път ще имаш възможността да приготвиш най-полезните, вкусни и пухкави палачинки, които можеш да си представиш! Само този месец те могат да бъдат твои на специална цена. Дай воля на въображението си и благодарение на Златен Нутрибулет с уред за палачинки приготви идеалната консистенция, без захар и мазнини! Двата уреда са повече от перфектна причина да започнеш да се храниш по-здравословно и питателно, без да усещаш постоянен глад и без да се налага да ядеш безвкусна храна, а напротив – такава, с която да се изчистиш от токсините!

Благодарим на всички, които се включиха в играта ни! Очаквайте съвсем скоро още изненади от нас и нашите приятели от Делимано България!