С наближаването на коледно-новогодишните празници все повече започваме да копнеем за уютната домашна атмосфера и най-вече за домашно приготвените вкусотии! Затова и тази година, заедно с нашите приятели от Делимано България, решихме да ви зарадваме с много невероятни подаръци преди празниците. За целта трябваше единствено да решите нашия забавен коледен тест "Познаваш ли коледната трапеза по света?" и след това да се регистрирате във формата за участие. Ето, че дойде време да обявим имената на големите победители, които ще получат своите коледни подаръци по-рано от очакваното: 

• 1-ва награда - комплект Стоун Ледженд съдове за готвене печели Елена Стоименова

• 2-ра награда - тиган Стоун Ледженд 28 см печели Ирина Стоянова

• 3-та награда - забавни формички за сладки печели Евелина Христова 

Честито!

Серията Стоун Ледженд съдове за готвене е създадена от традиционни естествени материали, камък и емайл, които разпределят топлината равномерно по повърхността на съда, запазвайки сочността, витамините и естествените аромати на блюдото. Серията включва: Стоун Ледженд Мастър грил, с чиято помощ можеш да приготвяш вкусни и здравословни ястия на скара, без да излизаш от кухнята и да трябва да имаш заден двор и барбекю;  Стоун Ледженд голям уок е тиган, в който можеш да приготвяш различни ястия за цялото семейство без усилие, бързо, лесно и здравословно; Стоун Ледженд тиган е мултифункционален тиган, в който можеш да приготвяш всичко - от закуската до десерта; Стоун Ледженд 2 в 1 тава и тенджера, благодарение на която можеш да изненадаш всички с кулинарните си умения и несравнимо вкусната, здравословна и едновременно с това диетична храна. 

Силиконовите Делимано забавни формички за сладки с форма на зайче, конче, мече и прасенце можеш да пресъздадеш веселият и цветен свят на животните под формата на многообразни изкушаващи лакомства като бисквитки, сладки, шоколади и близалки.