Дзукеро ще зарадва отново своите фенове на 15 ноември в зала 1 на НДК, където харизматичната суперзвезда ще представи дванадесетия си студиен албум, "Black Cat".

За новия си албум звездата споделя: „Когато за първи път започнах да пиша за "Black Cat", създадох около 40 песни, като след това премахнах много от тях. През юни 2015 г. започнахме да свирим в Лос Анджелис и не успях да издам албума преди Коледа. Но ето, че времето лети бързо и той е вече факт“. Веднага след излизането на този албум, още след първия месец той се озова в Топ 30 на световните класации. За създаването на този албум Дзукеро работи съвместно с Марк Кнопфлер и Боно.

Adelmo Fornaciari, по-известен като Дзукеро (псевдоним, даден му от неговия начален учител), е роден в Реджо Емилия. Той е един от малкото италиански музиканти, които продават най-много записи и е работил съвместно с множество големи звезди, като Ерик Клептън, Лучано Павароти, Шерил Кроу, Том Джоунс, Брайън Адамс, Пол Янг, Стинг, Рей Чарлз, Ронан Кийтинг.

Играта приключи!

Илияна Сарикова и Габриела Михайлова печелят по един двоен билет за концерта на Дзукеро! Честито!