Радиоводещият Симеон Колев се похвали, че със значително по-младата от Мариана блондинка вече съжителстват на семейни начала в неговия апартамент в столицата. Новата изгора на Симо се казва Йоана, не е медийно известна и не се знае с какво точно се занимава. Връзката им с Колев била скорошна, но вървяла по мед и масло. След развода с Векилска Симеон дълго време не можеше да се възстанови от травмата и бе без жена до себе си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simeon Kolev (@smkolev)

 

Те се разведоха през 2019 г. след 12-годишен щастлив брак, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия. Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели. "Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна."

Дълго време след развода с Мариана не били в добри отношения и не успявали да изградят приятелство. Напоследък обаче лошите чувства помежду им отшумявали и общували все по-нормално. Откакто Симо имал жена до себе си, бил много по-спокоен и оставил лошите емоции в миналото. 49-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави личния си живот обществено достояние и пази упорито в тайна дали има човек до себе си. След като изкара известно време като чиновник в Брюксел, тя се завърна у нас и вече близо 3 години води собствено предаване в ефира на БНТ – "България в 60 минути“. Общият им син със Симо живее все още при нея, но през този юни навършил пълнолетие. Щерка ѝ Габриела от първия ѝ брак с футболиста Георги Донков също се завърна у нас след студентството в чужбина и имала сериозен приятел, с когото живеели заедно.