Влюби се в начина, по който те търси. В начина, по който произнася името ти. Накарай го да го повтаря, докато накрая не се превърне в музика за ушите ти.

Влюби се в начина, по който те гледа. Погледни го в очите и виж душата му. Доближи се до него. Виж всичките му пукнатини и рани и обичай всяка част от него.

Влюби се в човека, който е, с неговите силни и слаби страни. Възхищавай се на прекрасното му лице и виж отвъд несъвършенствата.

Влюби се в начина, по който той ти показва несигурността си. Оцени я и я приветствай с отворено сърце.

Влюби се в начина, по който той мисли. Виж нещата, които го правят щастлив. Онези, които го карат да сияе. Научи нови неща от него и с него. Говорете си за живота и създайте връзката си, тухла по тухла.

Влюби се в сърцето му. В способността му да обича истински и до край. Цени начина, по който прощава. Бъди благодарна за търпението и спокойствието му.

Влюби се в начина, по който той се влюбва в теб. Влюби се в неговата благодарност към Вселената, за това че е преплела пътищата ви. За това колко благословен се чувства, че си в живота му. 

Влюби се в начина, по който се отнася с теб. Сякаш и в паралелна Вселена, пак би избрал да бъде с теб. Винаги с теб!

Влюби се по правилния начин и не бързай. Влюбвай се... докато не се почувстваш жива. Влюбвай се... докато съмненията започнат да се изпаряват и несигурността изчезне напълно. Влюбвай се... докато не почувстваш, че си намерила дома след дълго лутане. Влюбвай се бавно и направи така, че чакането да си е заслужавало!