В началото на всяка връзка виждаме светът като през розови очила, а половинката като най-прекрасния човек. Това е така, защото и двете страни винаги се опитват да покажат своята най-добра версия. Но когато фазта на т.  нар. меден месец премине и престанеш да гледаш на него като на г-н Перфектен, ще бъде време да се замислиш дали това е той... Твоят рицар с блестящи доспехи? Онзи, с който искаш да прекараш остатъка от живота си? Любовта не е огледален образ на филмите. Тя е уникална и много лична. Така че, мила, по-добре е да имаш собствена любовна история, в която вие сами да определяте правилата, отколкото да се ръководиш по определени правила. Позволи си да обичаш и да намериш онази любов, която винаги си искала, макар и не толкова перфектна, но истинска. Любов, толкова разтърсваща, че да обичаш с всяка фибра от тялото си. 

А тези 6 знака ще ти подскажат дали си достигнала това ниво:

1. Говорите си с поглед

Не се нуждаете от много думи. Няма такова нещо като неловко мълчание, защото в неговата компания дори мълчанието е приятно. А присъствието му те прави истински щастлива. Този човек е твоят лек. Когато е наоколо нищо не е ужасно и дори най-лошият ден става по-добър почти моментално. Това е едно от първите неща, които трябва да почувстваш в една връзка. Останалите автоматично ще дойдат!

2. Ти сте негов приоритет

Да, това е нещо, което със сигурност си чувала много пъти, но е и нещо, което трябва да запомниш много добре. Ако искаш да имаш връзката на мечтите си, трябва да се превърнеш в негов приоритет, както и той в твой. Твоите безопасност и щастие са най-важните неща за него. Ето защо той винаги е на твоя страна, подкрепя те и е рамото, на което да се опреш, когато имаш нужда. 

3. Той не е ревнив

Едно от основните неща, които имате помежду си... е доверието. Случва се други мъже да флиртуват с теб? Нищо чудно! Толкова си красива и всеки би бил истински щастливец да бъде на негово място. Но идеалният за теб мъж знае, че ревността е глупава и няма смисъл от нея. Същото е и с теб. Той никога не злоупотребява с доверието ти и не ти дава какъвто и да е повод да ревнуваш. Просто не се нуждае от други жени в живота си!

4. Знае много добре какво е важно за теб

Когато му кажеш, че искаш да постигнеш нещо, той няма да ти задава купища въпроси или пък да те обяви за луда, или да ти каже, че идеята ти всъщност няма бъдеще (колкото и безумна да е). Напротив - той ще бъде там през цялото време, готов да ти помогне с каквото може. И как иначе - той е най-големият ти мотиватор, който доста често ти повтаря колко си талантлива, трудолюбива, умна и силна. Той те вдъхновява и е твоята сила и кураж. Винаги!

5. Той не е точно такъв, какъвто си го представяше

Признай си, че и ти като по-малка винаги си си представяла принца на бял кон с всички детайли. Е, всяка от нас го е правила и няма нищо лощо в това. Но той е различен? В което отново няма нищо лошо, тъй като ти го обичаш заради това, какъв е, а не защото пасва прекрасно на критериите, поставени от теб. 

6. Никога преди не си се чувствала така 

Тази връзка е различна от всичките ти предишни отношения. И именно затова е специална. Той е уникален, най-добър, внимателен и единствен по рода си. Преживяли сте много заедно. Виждали сте както добрите, така и лошите си страни. И ги харесвате. И все още сте заедно. И се обичате. А нима точно това не е истинската любов?