Разбира се, че никой не е перфектен, но понякога съдбата ни дарява с идеалната половинка, която въплъщава всичко добро, красиво и истинско, от което имаме нужда.

Дали си срещнала този идеален човек? Просто провери дали той притежава тези няколко качества:

1. Трудностите не го притесняват и е готов да реши всеки проблем

Истинският мъж не говори само красиви празни приказки, но и действа. В трудните ситуации, той е готов да ти се притече на помощ.

2. Може да си сготви сам

Според съвременните жени малко неща са по-неустоими от силен и мъжествен мъж, който умее да готви. Дори не е нужно да е нещо засукано, важно е желанието и старанието.

3. Винаги те подкрепя, дори и да си направила сериозна грешка

Всички ние правим грешки и когато се случи, половинката ни трябва да е на наша страна и да ни подкрепи в трудния момент. Няма значение, че не сме били прави, важното е, че имаме нужда от подкрепа, за да си стъпим на краката. Във всяка ситуацията половинката ти трябва да те подкрепя, а не да те обвинява.

4. Той забелязва детайлите

Това не означава, че половинката ти ще помни всеки детайл от живота ти и ще си спомня каква рокля си носела, когато сте се запознали, но е важно да помни нещата, които са наистина важни за теб. Той знае с колко лъжици захар пиеш чая си, каква музика обичаш да слушаш, когато искаш да релаксираш, и какъв е любимият ти шоколад. Такива неща знае той – много важни!

5. Той не е просто умен, а мъдър

Вероятно би ти било от полза да имаш приятел, който разбира от квантова физика, но е по-важно половинката ти да знае как да разрешава обикновените проблеми. Ако приятелят ти може да ти даде съвет, когато си се скарала с майка си, значи си истинска късметлийка да излизаш с мъдър човек.

6. Знае как да те развесели

Когато се чувстваш потисната и обезсърчена, половинката ти винаги знае как да те развесели – с някоя добра шега, с топла прегръдка, с чаша горещ шоколад, или с нещо друго, което те прави щастлива.

7. Знае как да прави компромиси и да преговаря

Идеалният мъж знае как да намери общ език с полицаи, водопроводчици и плачещи жени, без да прибягва до заплахи или подкупи. Справя се успешно и с досадни съседи. Мъж мечта!

8. Не забравя за проблемите ти в мига, в който напусне дома ви

Обикновено мъжете могат да се фокусират само върху едно нещо, но любящият мъж винаги те поставя на първо място и не оставя проблемите ти за когато има време. Ако имаш нужда от помощ, той с радост ще бъде насреща.

9. Мнението ти е важно за него

Когато сте женени, не е важно просто да живеете заедно и да се понасяте, а да бъдете най-добри приятели и отлични съветници за другия. Разбира се, това не означава, че мъжът трябва да е под чехъл или да бъде тиранин, нужен е баланс и умението да взимате важни решения заедно.

10. Помага ти с домакинството

Ако половинката ти те уважава и обича, никога няма да те превърне в своя лична прислужница. Той осъзнава, че и двамата сте изморени след работа и е винаги готов да помогне в домакинските задължения. Все пак, когато свършите работата заедно, ще имате повече време за по-приятни дейности като двойка.