Това са момичетата, които в гимназията не са знаели какво е да имаш приятел. Това са тези, които са ходили на срещи след последната си връзка, но не е излязло нищо сериозно. Това са и онези, които са решили да си вземат почивка от връзките, за да видят какво е да си сам, макар и да искат нова връзка.

Такива момичета, всъщност, имат най-щастливите връзки. Защо ли? Защото са се научили да обичат себе си, да се приемат и да бъдат сами. Защото са самостоятелни, свикнали са да се грижат за себе си. Защото са борци. Те могат да импровизират. Откриват истинското щастие, понеже са се научили какво е да не си в центъра на нечий живот. Сутрините излизат сами, преследват целите си, а вечер нямат проблем да заспиват в празното легло. Не преследват момчетата, а мечтите и бъдещето, което заслужават. Те приемат това, че да си сам не е нещо лошо. Силни са, за да се справят с всяко нещо, което им излезе на пътя. Просто умеят да се наслаждават се на живота.

И точно тези момичета откриват онзи, който да е тяхната опора и да ги тласка напред, а не да ги ограничава. Този човек ги стимулира, дава им кураж. Когато намерят любовта, те не губят себе си, след като веднъж са открили истинската си същност. Те се влюбват в човек, който е по-силен от тях. Сблъскват се с любовта, която идва неусетно и те оставя без дъх. 

А мъжете, които срещнат такова момиче, са истински късметлии. Кой не обича човек, който има цели, мечти и се справя с живота сам, въпреки трудностите дпо пътя... А той ли? Той ги прави прави още по-щастливи, макар и те вече да са.