Когато не сме влюбени и щастливи, търсим причината за това под дърво и камък. Днес ще ви разкрием какво може да ви пречи да се обвържете според месеца ви на раждане. Разберете какво да направите, за да сте щастливи отново:

Януари

Когато сте обвързани, сте много романтичен и любящ партньор, но се „борите“ с влюбването. Не знаете как да постигнете здравословен баланс между професионалния и личния си живот. Също така ви е трудно да се разкриете пред някого емоционално. Освободете място за нови запознанства и любов в живота си, за да бъдете щастливи.

Февруари

Нямате проблеми да се сприятелявате, но истинско предизвикателство за вас е да успокоявате, да се фокусирате и оставате дълго с един човек. Скачате от едно нещо в живота си към следващото. В много отношения това е страхотно - за кариерата, мечтите и хобитата ви. Но не знаете как да се справяте със срещите - вместо да си позволите да се влюбите в някого, когото наистина харесвате, вие просто скачате от една връзка към друга и подсъзнателно се страхувате да допуснете някого по-близо до себе си.

Март

Толкова сте заети да правите всички около вас щастливи, че забравяте да помислите за собственото си щастие. Вие сте състрадателен приятел, дори към тези, които не познавате добре. Но когато става въпрос за това какво искате вие (в любовта, но и в други области на живота), криете чувствата си.

Април

Някои хора се борят със страха от влюбването, а вие го правите прекалено бързо. Имате толкова много да давате - любов, енергия, радост. Това е чудесно! Но понякога ги давате на грешните хора - такива, които не го заслужават или такива, които ще ги приемат за даденост. Пристрастени сте към чувството да сте влюбени и не пазите сърцето си за някой, които наистина го заслужава.

Май

Вашите енергия, интелигентност и мотивация са причините, поради които сте постигнали много в живота си. Но когато става дума за любов, понякога гледате на нея като на игра, като на нещо, което можете да контролирате и трябва да следвате определени правила. Необвързани сте, защото непрекъснато искате да планирате всеки аспект от любовния си живот и желаете любимия ви да притежава определени качества, вместо да се насладите да сте влюбени в някого, за когото наистина ви е грижа.

Юни

Не сте обвързани, защото позволявате на болката от предишни връзки да ви остави да живеете в миналото - вместо да живеете в настоящето и да гледате към бъдещето. Вие сте много чувствителен човек и в повечето случаи това е чудесно и рядко срещано качество. Но се превръща в проблем, когато го оставите да се отрази негативно върху избора, който правите, вместо да влюбите смело в някой, който наистина ви заслужава.

Юли

Като любим приятел, вие се борите с пасивността в любовния си живот. Вместо да бъдете сърдечни и открити, каквито сте обикновено, когато става дума за любов, продължавате да седите тихо в ъгъла. Колебаете се да направите нещо, когато имате чувства към някого и заради това все още сте необвързани, независимо от възможностите около вас.

Август

Склонността ви към лидерство е причина да се опитвате да контролирате любовния си живот и взаимоотношенията си. Действате прибързано, когато нещо се обърка, защото сте уплашени от факта, че можете да контролирате само собствените си действия, но не и цялата ситуация. Преборете се с гордостта и упоритото си желание за контрол, за да сте щастливи.

Септември

Уверени сте в себе си и знаете кой сте и какво искате в живота, включително и в любовния. Проблемът идва от факта, че може да бъдете много критични към другите. Важно е да имате стандарти и да вярвате, че заслужавате страхотен партньор, но не опитвайте се да превърнете в перфектен.

Октомври

Вие сте мили и истински и не се тревожите какво мислят другите за вас. Но причината, поради която не сте обвързани е, че позволявате на хората да имат прекалено много власт над любовния ви живот. Могат да ви съдят колкото си искат, но ще се справите и ще продължите да бъдете себе си. В любовните отношения въпросът стои по друг начин - влияете се от одобрението им, вместо сами да решите кое е най-доброто за вас.

Ноември

Когато допуснете някого до себе си, сте невероятно лоялен и любящ партньор, но въпросът е наистина да го направите. Имате остър ум и много енергия, но и склонност да се отдръпвате, когато някой наистина се опитва да ви опознае по-добре. Докато не осъзнаете това, ще продължите да сте необвързани.

Декември

Смятани сте за страхотен приятел, колега и прекрасен човек. Имате невероятно чувство за хумор. Проблемът с любовта обаче е, че гледате на нея твърде логично и прекалено практично. Добре е да сте наясно с решенията, които вземате, и да мислите за това, което искате.