Вселената подготвя нещо специално за вас, Риби. Но преди новия етап, както винаги, започва изпитание на силите. Работата е там, че през февруари планетата на кармата Сатурн ще се готви да навлезе във вашия знак и през следващите 3 години ще работи върху вашата дисциплина, издръжливост и самоконтрол чак до 2026 г. И още през февруари 2023 г. ще разберете ясно за какво ще става дума.

Всичко ще започне на 5-ти февруари при Пълнолуние в Лъв, което е във вашия сектор на работата и здравето. Вероятно ще завършите един етап от кариерата си и ще се подготвяте да започнете отначало. Или да научите нещо важно за здравето чрез лечение или диагностика.

На работното място може да ви съобщят решение на ръководството за вашия екип или един шеф да напусне и да бъде назначен нов. Черната Луна в този сектор може да донесе лек скандал, конфликт или неразбирателство с екипа.
Ако не се занимавате с кариера, тогава Пълнолунието може да донесе проблем в ежедневието, който може да е отчасти свързан с дете или съпруг/съпруга.

Още на 20 февруари, когато настъпва Новолунието в Риби, сякаш ще почувствате пречистване и пълно рестартиране. Луната ще постави началото на нов цикъл в живота ви, по отношение на вас самите и на света. Може да си направите нов имидж, да приемете ново име/фамилия или да се променят вашата позиция, статус и ранг.

Също така промяната може да засегне тялото ви. Трябва да се грижите за здравето си, но с любов и внимание към себе си. Изведнъж ще осъзнаете, че тялото ви е храм, който се нуждае от специални грижи, хранене и режим.