През февруари управителят на вашия знак Меркурий най-накрая се движи напред, преминавайки през същите градуси от 19 до 31 декември. Това означава, че до 7 февруари ще решавате въпроси, които са били актуални през декември. Вселената сякаш ви принуждава да се върнете към тези дати, но да решавате проблемите по нов начин, сякаш пренаписвате собствената си история.

Може да става въпрос за детето ви, за личен проект, за хобито ви или за отношенията ви с любимия човек. Сякаш ще се случи нещо, което ще ви позволи мъдро и трезво да погледнете на декемврийските ситуации и лесно да избегнете задаващи се трудности.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари ще извади наяве ситуация, която дълго време е била скрита от вас или ще получите информация, която би могла да бъде открита само с помощта на специалист, като лекар, психолог, учител, покровител, лидер. Също така е вероятно да се отправите на дълго пътуване или да сложите край на някакъв интернет проект. Например, ако сте имали блог, може да решите да го рестартирате, закриете или преместите.

Пълнолунието ще се случи в съвпад с Лилит. Това означава, че хора като врагове и недоброжелатели могат да ви повалят при вземането на решение. Но мислите ви ще са доста трезви, благодарение на което ще разкриете скритите мотиви и интереси на вашите опоненти.