Вселената продължава да изпитва Скорпионите за сила през цялата 2023 г., но бъдете спокойни.Защото след като преминете всички тестове до края на годината, ще получите голяма награда под формата на финансова подкрепа. Време е просто да бъдете търпеливи и да правите това, което умеете най-добре. Време е да се справите със света на чувствата, усещанията и това, което ви пречи най-накрая да се превърнете в щастлив човек.

През февруари 2023 г. умствените ви ресурси ще се сблъскат с необходимостта да се изправите срещу собствените си страхове, комплекси и това, което вероятно ви е било наложено от семейството ви. Факт е, че Марс е излязъл от ретро фазата във вашия сектор на личната криза и проблемите със семейните пари, така че е време да се изправите пред най-големия си страх.

Той може да е свързан с темата за мястото, където живеете, отношенията с роднините и устоите на вашата психика. Сякаш светът, който ви се е струвал неразрушим, изведнъж се пропуква и рухва.

За февруари са актуални заниманията с психолог, както и "заминаването" за разбор на семейните финанси. Вероятно ще можете да започнете да обработвате документи за ипотека, заем, наследство, а партньорът ви ще подобри ситуацията с получаването на заплата.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари е във вашия сектор на кариерата, професията и целите в живота. Може да получите позиция, титла, статут или гражданско звание. Бъдете внимателни! В това събитие може да се включи Черната луна, която може да промени вектора на развитието ви към по-лошо. Например заради собствения си страх решавате да смените професията си, но в крайна сметка това ще се окаже лоша идея.

Вероятен е и черен пиар, скандал в социалните мрежи или пред други хора.

Но Новолунието в Риби на 20 февруари ще "изглади" стреса от началото на месеца. То ще се случи във вашия сектор на децата, новите проекти и любовта към себе си. Изведнъж ще осъзнаете колко е важно да се отнасяте към себе си като към собствено дете, да се обграждате с грижи, психологическа стабилност и състрадание.

Новолунието ще протече в квадратура към Марс, което ще ви помогне да разберете, че борбата с личните кризи и финансите трябва да протече по различен начин. Споровете могат да бъдат разрешени не с помощта на агресия, а чрез любов и дълбоко разбиране на другия човек. Ако искате да се справите със семейните съдебни спорове, то вероятно не бива да отказвате да посетите психолог.