Февруари 2022 г. ще бъде месецът на истински анализ на финансите за Козирозите - както на заплатите, така и на "чуждите" пари. Към чуждите пари се отнасят кредитите, ипотеките и застрахователните капитали. Вероятно ще има чудесна възможност да рефинансирате инвестициите си, както и да се справите с дълговете.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари е във вашия сектор на капитала, което означава, че може да доведе до приключване на стар дълг или до вземане на решение за заем. Бъдете внимателни, защото Пълнолунието ще има влиянието на Черната луна. Това означава, че може да се впуснете във финансова авантюра, която в крайна сметка ще ви донесе загуба на пари, имущество и разочарование. От друга страна, Пълнолунието в Лъв може да донесе ярка и страстна романтика, която до май може да ви доведе до попълване на семейството.

Но Новолунието в Риби ще се случи във вашия сектор на пътуванията. Очаква ви ново пътуване, което може да бъде оцветено с духовен или психологически компонент. Например уединение или пътуване до крайбрежието, където можете да се възстановите своята психика.

Интересно е, че февруари е последният месец, в който вашият управител пътува във Водолей. Приключвате тригодишен цикъл, който е започнал през пролетта на 2020 г.

През следващите няколко години (до 2026 г.) ще бъдете в програмата на знака Риби. Вероятно ще се интересувате от темите за благотворителността, миграцията и психологията. Роднините ще имат нужда от вашата помощ.За своето обкръжение ще се превърнете в носител на мъдрост, постоянство и милосърдие.

И така, през февруари Вселената нежно ще ви води към това да срещнете някой дълбок и интересен човек или да се окажете на пътуване, което ще преобърне света ви с главата надолу.