X

Фитнес инструкторка показа целулита си, за да докаже, че всички жени го имат

от в 09:15 на 18.08.2017 в Всичко за теб | Историите на една дама


Фитнес инструкторка показа целулита си, за да докаже, че всички жени го имат

Фитнес инструкторка показа целулита си, за да докаже, че всички жени го имат

София Алън съвсем скоро ще се дипломира като личен треньор и експерт по спорт и здравословно хранене. Наскоро тя публикува снимки на целулита си, с които иска да покаже, че дори жените в отлична форма могат да имат целулит и това е нещо нормално.

„И аз имам целулит. Той се повява, когато стисна дупето си и изчезва, когато издам дупето си назад“, пише София към снимката.

Относно „перфектните“ снимки в Инстаграм София казва: „Не позволявайте на Инстаграм да съсипе радостта ви от постиженията ви, защото при тези снимки има много обработка, позиране, избиране на точен ъгъл, нагласяне на светлината и още какво ли не“.

София иска да покаже, че никой не изглежда перфектен през цялото време и всички съвършени модели имат своите недостатъци, просто ги прикриват много умело.

Относно целулита, София казва, че той е нещо съвсем нормално: „Не се разстройвайте, ако видите, че имате целулит. Трябва да обичаме телата си и в същото време да се стремим да бъдем в най-здравата си и силна форма“.

Това не е първият пост на София, който отнема малко от измамната съвършеност на снимките в Инстаграм. Преди това момичето е споделяло и снимки на корема си преди и след обяд.

Много от последователите на София се радват, че тя е толкова откровена с тях, а тя смята, че повече жени трябва да са честни с последователите си, вместо да обработват всяка снимка, за да изглеждат перфектни във всеки един момент.Теми   Инстаграм | фитнес | целулит

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.