Близнаците са въздушен знак, ръководен от Венера.

През 2020 ще се развивате. Това е годината, през която трябва да използвате влиянието си, за да постигнете целите, които сте си поставили. Обърнете внимание на този факт, защото така ще превърнете и най-съкровените си мечти в реалност.

Любов и връзки

Проблемите от последните години ще намалеят и ще останат в миналото.

През пролетта ще започнете плавно да създавате нови приятелства и ще се сближите с хората около вас.

През лятото отново ще се влюбите в човек, който може да е и по-възрастен от вас. Сбогувайте се с миналото и приветствайте новото начало!

Кариера

Макар и през последните години да не сте предприемали важни стъпки, е време за промяна.

Още през лятото ще усетите нуждата от това да покажете своите възможности. Към края на годината ще започнете нова работа или нови проекти, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Може да сте имали конфликти на работното място през изминалата година, но това ще приключи с идването на 2020.

Финанси

2020 ще дойде с определена финансова независимост.

През ноември напредъкът, който сте постигнали, ще ви върне загубени пари и ще ви донесе допълнителни приходи. Всичко това ще е в резултат на по-пълноценната ви работа, която сте свършили.

Здраве

През 2020 може да се претоварвате по-лесно, но и ще се възстановявате по-бързо. Важно е да откриете правилния баланс.

Не забравяйте да си правите необходимите медицински прегледи. В случай, че ви открият проблем, трябва веднага да започнете диети и тренировки. Тези усилия ще ви се отплатят още през 2021 година, защото ще започнете нов живот.