Свети Валентин е само един ден в годината и това е идеалната възможност да положите малко повече усилия и да покажете на партньора си колко много означава за вас. Изборът на подарък за този празник е лесен начин да покажете как се чувствате и да върнете част от романтиката, която понякога се оказва изгубена в ежедневието.

Разбира се, подаръците не са всичко. Отделянето на време да бъдете заедно е чудесен начин да укрепите връзката си и да подобрите интимността по между ви. За това ще ви помогнем с няколко идеи за перфектната изненада за Свети Валентин за вашата половинка. Независимо дали търсите нещо забавно, романтично или просто практично, ние имаме страхотни идеи за една много интересна вечер.

1. Играйте секси игри

Ако търсите креативни начини да се свържете с партньора си, предлагаме ви да опитате забавни секси игри, които можете да закупите от онлайн секс магазин. Тези игри имат за цел да внесат повече пикантност и страст във връзката ви. Особено двойки, които са в дългосрочни връзки, могат да се възползват от подобни игри, за да разчупят скучната рутина.

Секс игрите може да бъдат чудесна прелюдия за празнуване на Свети Валентин. Чрез тях можете да разкриете състезателната си страна, да се смеете с партньора си и да правите наистина горещ секс.

2. Облечете секси бельо

Свети Валентин е чудесна възможност да изненадате половинката си с ново секси бельо. Класическият ход да изненадате и съблазните партньора си е да се появите само с палто, високи токчета и секси бельо. Очакването да свалите палтото си и да разкриете това, което носите отдолу, ще разпали страст и вълнение в партньора ви.

Освен това секси бельото не е само за мъжа. Може да помогне на една жена да се почувства по-секси, да се отпусне и да опита нови горещи секс пози. Понякога е необходимо ново ниво на сексуална увереност, за да се разкрие необузданата съблазнителна страна на всяка жена.

3. Използвайте секс играчка

Секс играчките са невъзпятите герои на сексуалното благополучие и интимност. Секс играчките могат да предизвикат различни усещания. Те ще внесат разнообразие и новост в спалнята. Дори могат да тимулират труднодостъпните ерогенни зони и да открият нови такива, за които не сте подозирали. 

4. Еротичен масаж

Чувственият масаж е прекрасен начин за създаване на интимност. Еротичният масаж е идеалният начин да се свържете физически и емоционално с партньора си, преди да преминете към основното действие.

Няма значение дали планирате да масажирате партньора си в спалнята или хола, стига атмосферата да е спокойна. За целта трябва да запалите ароматни свещи и да затоплите стаята. Купете масло или лосион, който ще позволи на ръцете ви да се плъзгат по тялото му, оставяйки кожата му гладка. 

5. Изпробвайте нова секс поза

Сексът често може да се превърне в рутина, когато сте с партньора си дълго време. Нашето предложение за Свети Валентин е да изненадате партньора си с нова секс поза, различна от всичко, което сте опитвали досега.

Ако наистина искате да впечатлите партньора си, можете първо да го изненадате с романтична вечеря, последвана от една наистина страстна вечер.

Съветваме ви да подредите маса със специална украса и прибори, да запалите свещи, да пуснете нежна музика във фонов режим и да приготвите някои от любимите си ястия. Това ви дава възможност да се насладите на компанията на партньора си, без никой да ви безпокои. Използвайте този момент, за да прошепнете нещо секси на партньора си или да споделите своя сексуална фантазия. Това е страхотна прелюдия към това, което предстои.