Поздравления! Семейството ви ще се увеличи с още един член и това е най-ценният подарък в живота на всеки човек. Нямате търпение да започнете с подготовката, за да посрещнете малкото съкровище подобаващо.

Разбира се, всички ние мислим, че няма нищо сложно в намирането на подходящите дрешки, но има определени правила, които трябва да спазваме, за да сме сигурни, че даваме на децата си най-доброто. 

Материята

Каква е първата ви реакция, когато си помислите, че трябва да купите дрехи за новия член на семейството? Със сигурност в съзнанието ви веднага се появяват ярки цветове и разчупени модели, които често се оказват и твърде скъпи. 

Истината е, че високата цена невинаги означава високо качество, когато става дума за бебешки и детски дрехи. Основната причина е една - материята, от която са изработени, не е подходяща за нежната кожа на мъниците. 

Ето защо нашето задължение е да открием дрешки, които са изработени от естествени такива, като например, памук. Памучните дрехи са нежни към бебешката кожа и не предизвикват обриви.

Размерът

Когато става дума за избор на дрехи за новородено, е най-добре да не бързате с купуването на цял куп дрешки. Най-добре е да определим точно кой размер е бебето, за да сме сигурни, че всички тоалети ще му бъдат по мярка, за да може да се движи свободно и да се чувства комфортно.

И все пак понякога е трудно да определим точно кой размер е малкото ни съкровище. Често се случва точният му размер да бъде по средата между два. В подобни случаи специалистите съветват да избираме по-големия размер, за да може след време да пасне идеално.

Безопасност

Бебешките дрешки са толкова сладки, че понякога се случва да забравим за тяхната безопасност. С други думи - безопасността е приоритетна при избора.

В никакъв случай не бива да избираме дрехи за най-малките, които имат панделки, зашити копчета, цветни декорации. Коланите също са забранени.

Най-добре е да избираме тоалетчета, които са лесни за обличане и нямат никакви стърчащи връвчици.

Изборът

Всъщност изборът на правилните дрехи за малчуганите не е толкова сложен, колкото звучи. Когато имаме предвид тези основни правила, единственото, което ни остава, е да открием търсеното от нас високо качество.

А за да сме сигурни, че всички стандарти за изработката на бебешки дрехи са спазени, трябва да избираме такива, които са преминали специални тестове в сертифициран институт. 

Контрол на производството, безопасност на тъканите и точен размер- това са критериите, по които се проверяват дрехите в института Hohenstein.

Независимо дали става дума за дрешки за най-малките, или търсим подходящ тоалет за самите нас, можем да сме сигурни, че всяка седмица ще откриваме нови предложения. 

И тъй като не само малчуганите, но и ние заслужаваме да се обличаме с модни и удобни дрехи, можем да ги открием в Lidl. А проверката на качество от института Hohenstein означава само едно - можем да сме спокойни, че избираме качествени дрехи за цялото семейство.