Политиката в България е като кофти синтетична дрога. Може да те накара да се чувстваш едновременно зверски ядосан и отчаяно безсилен. Затова като цяло избягвам да чета каквото и да е по темата и да съм колкото се може по-малко информиран. Невежеството  наистина е блаженство. Следният текст е плод на човек, който не подкрепя нито една партия. Човек, който изобщо не разбира от политика. Просто един трезво мислещ човек.

Българинът започва да осъзнава истинската си сила. Няма по-страшно и опасно нещо от тълпата. Може би скоро и политиците ще започнат да го осъзнават. Този протест трябва да бъде различен. Някак си политическият "елит" успя да измести инстинската цел на протестите в началото на годината. Хората искаха промяна, а не смяна. Искаха различни методи, а не различни душмани. Смяна на системата, това му е майката. Дефиницията за лудост е "да правиш едно и също нещо отново, и отново и да очакваш различен резултат". В крайна сметка със стари жрици на любовта, ново здание на удоволствията не се прави.

Най-важното нещо е сега народът да отстоява исканията си и по никакъв начин протестите да не спират. Изобщо няма да засягам политически имена. Кой какъв, кой онакъв. На всеки му е ясно какви са всички. Хората искат промяна. Не искат 240 хрантутника. Ако един депутат взима по 2 200 лева заплата, то това прави 528 000 лева месечно и 6 960 000 годишно за хора, които дори не ходят на работа! Които не просто не работят в интерес на народа, ами напротив. И кому са нужни 100 депутата от една партия, като в края на краищата всички гласуват така, както им каже шефа на партията? Няма по-хубава професия от депутатската. Дори бояджията,  когато не си свърши работата, ще носи отговорност. Ще боядисва наново, няма да му платят, ще му теглят един бой, а за депутатите какво? Не съм чул за осъден депутат.

Българският бизнес така и не се научи коя е най-добрата реклама. Под бизнес имам предвид парламент, тъй като няма по-голям бизнес център от този. Най-добрата реклама е качеството. Ако хората живеят добре, те няма да спират да гласуват за дадена партия. Как пък не се появи един, който да иска да влезе в историята като герой, да се нареди до Левски и Ботев, като спасител на нацията от долните крадци, които искат да унищожат цял един народ. Щом за 20 години не се появи спасител на нацията, ще трябва да се спасим сами, като изринем боклука.

Еврибади #ДЕНС нау!