Октомври - красиви багри, хладни температури и последни слънчеви лъчи. Това е месецът, когато се стремим да прекарваме навън всеки топъл ден, готвейки се за зимата.

И макар есента да е най-красивият сезон, тя носи със себе си и някои недостатъци. Точно сега е моментът, когато се замисляме за наближаващата зима, която носи със себе си бяло очарование, но и много по-големи разходи. 

Хрумвало ли ви е да съставите списък с всички необходими вещи, от които се нуждаем през есента? Истината е, че след топлото лято идва момент, когато семейният бюджет е поставен пред огромно изпитание. А когато вземем предвид, че наближава и Хелоуин, нещата придобиват наистина страшни краски. 

Костюми, почерпки и специален грим - това е денят, когато всички малки и пораснали деца не жалят средства, за да се преобразят. Но дали бюджетът ни е достатъчен, за да се справи с всички харчове през есента?

Есента може да бъде забавна и спокойна

Добрата новина е, че можем да разчитаме на сигурна финансова помощ от Фератум. А най-хубавото е, че кандидатстваме и получаваме бързи заеми и кредити онлайн.

Когато става дума за кредити, най-важното, което ни вълнува, е размерите им. Сумите във Фератум достигат до 5000 лева и периодът за връщането им е до 1 година. 

Звучи примамливо, нали? 

Хелоуин 2020

И тъй като започва сезонът на подаръците, всеки клиент на Фератум, независимо нов или съществуващ, или възползвал се от ЕкстраКеш, ще има възможност да спечели от играта Хелоуин 2020. От 19-ти октомври до 1-ви ноември всеки, на който е предоставен кредит, автоматично участва в томбола. А наградите са 3 ваучера за пазаруване на стойност 300 лв., 200 лв. и 100 лв. Късметлиите ще станат ясни на 5-ти ноември, когато ще бъде изтеглен жребият. 

Тук е мястото да напомним, че ЕсктраКеш е услуга, която има за цел да даде нещо допълнително на лоялните клиенти на Фератум. Услугата дава възможност за теглене на допълнителна сума към вече съществуващ кредит на вноски. 

Добре познат е и продуктът Кредит до заплата. Сега е моментът, когато всички, които кандидатстват за първи път, ще получат безлихвен кредит до 1000 лв. и срок за връщане до 30 дни. 

През месец октомври Фератум предлагат още един начин да поглезят съществуващите им клиенти. Те ще получат на e-mail или sms промо код с отстъпка за кредит до заплата.

По всичко личи, че ни очакват вълшебни дни, а благодарение на Фератум, те могат да се превърнат в прекрасни празници.