Добре дошли в магическия свят на YouTube, където хората кликват върху какви ли не странни видеа... а тези кликове носят пари! Днес ще ви запознаем с 31 души, които изглеждат направо нереални, но съществуват. Благодарение на гледането на техни видеа, те си докарват значителна сума, колкото и да не ви се вярва.

Микел Руфинели – Най-големите бедра в света

Меко казано закръглената Микел е притежателка на най-големите бедра в света. Тяхната обиколка е цели 2 метра и половина! Тя наистина се нуждае от пари, защото се налага да си купува по две места във влаковете и самолетите... Микел е майка на четири деца и живее в Лос Анджелис, тя споделя, че няма никакво намерение да отслабне.

Стойност в YouTube: 96 695 долара

Аша Мандела – Най-дългата раста в света

Запознайте се с Аша Мандела и нейната невероятна коса, която достига дължина от... 16 метра и е по-дълга от лондонски автобус! Въпреки че световният рекорд е неин, 47-годишната жена иска да отиде и по-далеч и да си пусне още по-дълга коса. Лекарите многократно са я предупреждавали, че това може да доведе до парализа, но Аша не иска да се вслуша в съветите им.

Аша нарича себе си Черната Рапунцел и е създала своя линия от продукти и аксесоари за коса.

Стойност в YouTube:  92 539 долара

Семейство Рапунцел – Семейството с най-дългата коса

Ако си мислите, че само Аша Мандела е запалена по идеята да има непрактично дълга коса – грешите. Дамите от това семейство имат толкова дълга коса, че трябва да клекнат, когато се къпят, защото косата става твърде тежка. Общата дължина на косата им е 4 метра, а отговорна за това „начинание“ е майката Тара Лин Ръсел.

Стойност в YouTube:  74 802 долара

Дейвид Матлок – Да си създадеш перфектната съпруга

Когато пластичният хирург среща бъдещата си съпруга Вероника, той решава да създаде от нея перфектната жена чрез строга диета, тежки тренировки и естествено – пластични операции по лицето и цялото тяло. И двамата много държат на външния си вид и смятат да се поддържат в отлична форма до края на живота си... ще видим как ще им се отрази старостта. Слава богу 13-годишната дъщеря на Вероника – Изабела, е малко по-умна от майка си и е против такива драстични начинания: „Не бих се подложила на пластична операция, защото това вече не си ти, а аз искам да бъда себе си“, казва детето.

Стойност в YouTube:  40 005 долара

Мишел Коебке – Плашещо тънката талия

Фината Мишел Коебке е намалила обиколката на талията си от 64 см на 40 чрез носенето на корсет всеки ден в продължение на три години. 24-годишното момиче от Германия споделя, че иска талията ѝ да стане 38 см като нейния идол – американката Кати Юнг, която е на 80 г. и в момента държи рекорда за най-тънка талия. Според нас има и други начини, по които да похарчиш 80 хил. долара, но добре...

Стойност в YouTube:  81 749 долара

Кажол Кан – Момичето със змиите

Отровните кобри са най-добрите приятели на това 8-годишно момиченце от Индия. Тя иска да стане ловец на змии като баща си, въпреки че, ако пести парите си, може да не ѝ се наложи изобщо да работи, когато порасне.

Стойност в YouTube: 88 852 долара

Елисани да Крус Силва – Високият модел, който намери любовта

Високата над 2 метра Елисани най-накрая е открила любовта в лицето на Франчиналдо, който е висок едва 1,63 м. Двойката живее в Бразилия и вече са сгодени. Любовта наистина няма граници и това е прекрасно!

Стойност в YouTube: 74 379 долара

Джанис Хейли – жената, която живее с бенгалски тигри

Джанис Хейли е приютила два тигъра в градината си – белият сибирски тигър Сейбър и оранжевата бенгалска тигрица Янда. Преди 23 години Джанис напуска работата си в офис и се записва на курс по дресировка на тигри. Две години по-късно тя приютява в дома си тигърчето Чъфър. През 2002 г. взима Янда, а след смъртта на Чъфър през 2007 г. неговото място заема Сейбър, който е едва на няколко месеца, когато започва да живее в дома на Джанис. След като вече е спечелила 70 хил. долара от „дейността“ си, може би е редно да си наеме поне асистент.

Стойност в YouTube: 71 410 долара

Ромарио дос Сантос Алвес – Бодибилдърът, който инжектира бицепсите си с опасен коктейл

Бодибилдъра Ромарио искал да заприлича на Хълк Хоган (или може би на супергероя Хълк). За да го постигне 25-годишният младеж забъркал коктейл от масла, обезболяващи и алкохол, който инжектирал на няколко места в горната част на тялото си и получил забележителен (и плашещ) резултат. Това му спечелило много пари и... купища здравословни проблеми.

Стойност в YouTube: 82 145 долара

Пакирапа Хунагунди – Мъжът, който яде тухли, пръст и кал

30-годишният индиец започнал да яде подобни неядивни продукти още когато бил на 10 години. На тази крехка възраст той открил изоставена купчина развалини и тя му се сторила особено апетитна. Пакирапа казва, че се чувства отлично и няма никакви здравословни проблеми заради своята зависимост.

Стойност в YouTube: 21 574 долара

Хънтър Стайниц – Жената с рядко кожно заболяване

Заболяването се нарича ихтиоза на Арлекин. Кожата на Хънтър е много чувствителна и винаги ще изглежда така, сякаш е пострадала при пожар. Кожата при това заболяване се бели, зачервява и обрива постоянно. Хънтър обаче не иска заболяването ѝ да я спира и се опитва да води пълноценен живот.

Стойност в YouTube: 25 137 долара

Марк Дъмас – Мъжът, който плува с полярна мечка

60-годишният Марк Дъмас е единственият човек в света, който си позволява да плува с полярна мечка. Безстрашният мъж редовно се плицика в басейна си с 16-годишната мечка Аги.

Стойност в YouTube: 249 434 долара

Кан Тричан – Мъжът, който бърка в горещо олио с голи ръце

Докато един ден си работел на сергията за пържено пилешко, тайландецът Кан Тричан видял катеричка, която ядяла манго, но го изпуснала в нагорещеното олио. Голямо количество мазнина изпръскало Кан, но кожата му не била засегната. Така той открил уникалния си талант. Днес той държи световния рекорд на Гинес за най-много пържени крилца, извадени с голи ръце. Сигурни сме, че в тази дисциплина той няма конкуренция.

Стойност в YouTube: 45 863 долара

Саймън и Джордж Кълън – Близнаците вампири

Не само че делят едно име с главния герой от „Здрач“, но и също като него притежават някои вампирски черти – остри кучешки зъби, много бяла кожа и непоносимост към слънчева светлина. Момчетата не могат да стоят дълго навън, защото кожата им е твърде чувствителна, освен това не се потят, което води до образуването на болезнени ранички.

Стойност в YouTube: 46 158 долара

Ражи Наринесих – Каменното лице

След нелегална пластична операция, която се оказва пълен провал, Ражи Наринесих е принудена да живее с филъри в лицето, бедрата и дупето. Тези филъри са твърди като камък. Ражи претърпява втора операция, която подобрява състоянието ѝ, а „лекарят“, който е експериментирал върху нея, отива в затвора.

Стойност в YouTube: 30 744 долара

Пия Мартел – Звездата без крака

Пия Мартел е родена в Калифорния и още от малка е знаела, че е жена, затворена в мъжко тяло. Освен това тя е родена с много рядко заболяване – тя има два недоразвити крака, които не може да използва. Пия, която губи майка си, когато е на 8 години, а след това губи и втората си майка, се възползва от всичко, което ѝ е дадено и ходи на ръцете си, освен това пее от цялото си сърце. 

Стойност в YouTube: 25 186 долара

Шарлот Гарсайд – Най-малкото момиче

Шарлот Гарсайд е 7-годишно момиченце, което тежи едва 4 кг. Въпреки това тя се старае да бъде като останалите деца и дори ходи в нормално училище. Тя е много умно и добро дете, а семейството ѝ я обожава и се грижи всеотдайно за нея.

Стойност в YouTube: 30 870 долара

Шон Стивънсън – Най-малкият съпруг

Минди Нис се влюбва в Шон, който е страшно мил, но пък е висок малко над 60 см. Това не е пречка за любовта им и двамата се женят преди няколко години.

Стойност в YouTube: 11 172 долара

Лия Бенингхоф и Аро Дравън – Истински вампири

Запознайте се с двойката, която обича вампирите толкова много, че е решила да се държи като тях. Те взаимно пият кръвта си и обичат да похапват сурово месо. Двамата живеят в Англия и ние се надяваме да пазят странните си навици за себе си и да не излизат нощем в търсене на жертви.

Стойност в YouTube: 8918 долара

Ибрахим Хамато – Тенисистът без ръце

Ибрахим Хамато от Египет обожава да играе тенис на маса, толкова много, че дори го играе без ръце. Ибрахим е роден без горни крайници, но това не го спира да се наслаждава на любимия си спорт. Той е пример за това, че с много воля, дисциплина и въображение можем да постигнем дори това, което ни се струва невъзможно.

Стойност в YouTube: 15 260 долара

Меган Летърман – Бременната щангистка

Американската щангистка Меган Летърман не позволила дребна „пречка“ като бременността да попречи на тренировките ѝ и продължила да вдига по 100 килограма. Майчинството също не я спира и тя продължава да е в топ форма.

Стойност в YouTube: 7 203 долара

Касиди Хопър – Момичето без очи и нос

Американката Касиди Хопър е родена без очи и нос, но затова пък има силна воля и успява да се справи с трудностите. След редица пластични операции тя вече има нос, но борбата продължава.

Стойност в YouTube: 39 319 долара

Сам Бърнс – Прогерия

Можете ли да познаете на колко години е този мъж? Въпреки че прилича на симпатичен дядо, на тази снимка Сам Бърнс е едва на 16 години. За съжаление, момчето умира, когато е на 17 години в следствие на рядко заболяване, наречено прогерия. Сам посвети краткия си живот на повишаването на информираността на обществото за тази коварна болест. HBO дори направиха филм за него, а речите му са наистина вдъхновяващи.

Стойност в YouTube: 60 186 долара

Уини Харлоу – Жената далматинец

Канадският модел Уини Харлоу страда от рядкото кожно заболяване витилиго, при което части от кожата изсветляват. То обикновено засяга вече възрастни хора и то в малка степен, но Уини го има още откакто е на 4 годинки. Въпреки заболяването си, Уини харесва себе си и не позволява то да ѝ пречи.

Стойност в YouTube: 14 000 долара

Кели Лий Дикей – Комикси и тънка талия

Още една любителка на корсетите и опасно тънката талия. Кели Лий Дикей обожава комиксовите герои и корсетите, затова иска да заприлича на нейния идол – Сторм от „Х-мен“. Джесика Рабит също ѝ е любима героиня, а с какво е известна изкусителната червенокоска? С тънката си талия, разбира се! Ето защо Кели Лий започва да носи корсет преди 7 години. Заради тези години на мъчения талията ѝ днес е едва 40 см. Тя често се костюмира като различни комиксови героини и това ѝ носи много онлайн слава.

Стойност в YouTube:  28 973 долара