Разчитането на ръце е цяла наука, която може да ви каже много повече за вас, отлколкото си мислите...

Животът ни е пълен с най-неочаквани открития, които понякога могат да променят живота ни безвъзвратно. Например, вероятно сте чували, че можете да разберете характера на човек и дори да предскажете съдбата му благодарение на древната система за гадаене, наречена хиромантия. В продължение на много векове хората са изучавали линиите на дланите си, за да разберат своите силни и слаби страни, както и да научат неизвестни досега факти за себе си, за които дори не са могли да помислят.

Така, да имаш буквата „М“ на дланта си, смята за един от най-големите успехи. Езотерикът и писател Джон Сен Жермен в известната си книга „Кармична хиромантия: Изследване на минали животи, сродни души и карма“ споменава, че тези хора са обречени на успех, но само ако намерят работа, която харесват и се развиват в нея.

В допълнение, буквата „М“, съставена от линии на дланта, подсказва, че човекът е достатъчно мъдър и затова няма да му е трудно да разпознае лъжи и да извади нечестни хора на светло. По правило пред него се отварят много възможности, които той трябва умело да използва за своя полза. Най-вероятно душата му вече многократно е идвала на този свят в други въплъщения, така че е много по-лесно за такъв човек да постигне целите си.

Освен това не по-малко важно е на коя ръка се намира магическата буква.

И така, в първия случай (лява ръка) "М" показва, че този човек е доста необичаен. Той се стреми да бъде индивидуален, но в същото време изобщо не е арогантен и просто безстрашно следва целите си. Той не се нуждае от външно одобрение или помощ. Напротив, на такъв човек е по-удобно да разчита единствено на собствените си умения и понякога да слуша интуицията, която никога няма да го измами.

Говорейки за втория вариант (дясна ръка), той символизира творческа личност. Такъв човек има нужда да развива своите способности и да надгражда вече придобитите умения и способности. Освен това линиите, сгънати в буквата „М“, символизират мил и безкористен човек, който винаги е готов да помогне на някой в ​​нужда.

Що се отнася до двете ръце наведнъж, това явление се счита за много рядко. Такива хора могат просто да се пуснат по течението, защото съдбата винаги ще бъде на тяхна страна и, ако е необходимо, ще осигури „предпазна възглавница“. Основното нещо е да не се отпускате твърде много, тъй като е важно да запомните простата истина: успехът идва само при тези, които полагат поне малко усилия и не чакат манна от небето. Ясните цели и обмислените действия са единственият истински ключ към щастливото бъдеще.

Не бива да оставяте всичко на случайността и поради причината, че такива късметлии с буквата „М“ на една или две длани могат да бъдат усетени от недоброжелатели на километър разстояние. Те ще се опитат да нарушат хармонията ви в живота и да откраднат частица късмет за себе си. Следователно основната задача на такива хора е да поддържат свеж ум и да стоят възможно най-далеч от завистливи хора. Висшите сили определено ще ви възнаградят за това и ще ви насочат в правилната посока.