През пролетта ви очаква стелиум във вашия знак - Юпитер, Бяла луна, Уран и Венера ще ви направят подарък от Вселената! А през лятото се пригответе да приемете сериозни финансови подаръци, които ще ви позволят да изпълните важни задачи в работата си през есента и може би дори да я промените.

Затъмнения от 25 март до 8 април

Коридорът на пролетното затъмнение ще се проведе по вашата ос на работа и пътуване на дълги разстояния, здраве и духовно изцеление. Вероятно ви очаква сериозен пробив по въпросите на вашето подсъзнание, сякаш ще откриете истината за себе си и ще излекувате някои травми в душата си. Вашият управител Венера ще се свърже с възела на бъдещето на 17-18 април - на тези дати може да се случат важни разкрития, както и пътуване в чужбина и някакъв вид пробив в духовно-емоционалните общности.

Що се отнася до работата, на 25 март, на Пълнолуние във Везни, можете да прекратите ситуация с вашия екип или работни процеси, продължили от 14 октомври 2023 г. Например можете да напуснете или ще бъдете повишени. А Новолунието в Овен на 8 април може да ви донесе пътуване или някакъв пробив в работата в интернет.

Гранд Стелиум в Телец

От най-важните позитиви на 2024 г. можем да очакваме Големия финансов стелиум в Телец, който ще се случи през април и май благодарение на клъстера от планети, водени от Юпитер, главният Дядо Коледа в астрологията. За Телец стелиумът ще бъде мащабен подарък, който ще донесе популярност, както и голям капитал - можете успешно да направите финансова инвестиция, да изплатите дълг или да инвестирате пари в недвижим имот.

Милионерски аспект през юни

Но от 1 до 8 юни в небето ще се формира милионерски аспект между финансовата планета Плутон и Юпитер, който ще донесе феноменални печалби на тези, които развиват своята общност или марка в интернет. За Телец ситуацията ще е свързана с печелене на пари от личен проект или личен бранд – може да се инвестира много капитал във вашия бизнес. Или ще имате ръст на приходите поради правилната инвестиция, която правите онлайн.
Ретрограден Меркурий в сектора на недвижимите имоти през август
От 5 август до 28 август Меркурий ще бъде ретрограден във вашия дом на недвижими имоти. Ще събирате документи за покупка или продажба на жилище, или регистрация на някакъв вид договор за наем или документи за собственост на търговски недвижим имот.

Точните дати, които са важни за вашия имотен сектор, са тригонът на Меркурий към възела - 9 юли, когато планетата ще навлезе в 10 градуса Лъв и ще активира нуждите ви за тайно решаване на някои жилищни въпроси.
Новолуние в любовния сектор и начало на 2-годишен цикъл от романси
Що се отнася до любовната сфера, през септември във вашия сектор на щастието започва двугодишен цикъл от затъмнения. Първото новолуние ще бъде на 3 септември - на този ден можете да очаквате приятно ново запознанство, което в крайна сметка може да прерасне в сериозна връзка. Работата е там, че самата ос на кармичните възли започва постепенно да се премества през есента към знаците Дева и Риби, които отговарят за вашите любовни отношения.

Това означава, че първият знак за промяна във връзката ви ще се случи на 3 септември, а до 14 март 2025 г., по време на затъмнението в Дева, вашият романс може да придобие сериозна форма. Затова бъдете внимателни към онези познати, които ще влязат в живота ви през 2024 г. - те са потенциално най-значимите.

Затъмнения от 18 септември до 17 октомври

Всъщност есенният коридор на затъмнението ще продължи от Пълнолунието/Затъмнението в Риби на 19 септември до Новолунието/Затъмнението във Везни на 2 октомври, но на 17 октомври ще има Пълнолуние в Овен – то може да завърши важен цикъл на вашите духовни трансформации, който започна през март 2023 г.

Всичко започва с емоционално преживяване при затъмнението в Риби на 18 септември. Ще се проведе във вашия сектор от приятели и общности по интереси, което означава, че може да се случи нещо важно за сърцето ви. Например ще помогнете на някой близък или ще се присъедините към общност от психолози, благотворителни организации или творческа асоциация.
Новолунието и затъмнението във Везни на 2 октомври може да ви донесат нова работа и вашият партньор може да ви помогне в това. Също така на това Новолуние можете да се отнасяте сериозно към здравето си, което може да бъде инициирано от вашия съпруг (съпруга).

Пълнолунието в Овен на 17 октомври ще се проведе във вашия сектор на подсъзнанието и тайните, което означава, че скритата ситуация ще стане очевидна. Или може да се отнася до отношения с вашите роднини - например някой от вашите роднини ще се нуждае от вашата помощ. Или вие сами ще отидете на някакво значимо от духовна гледна точка пътуване.

Ретрограден Марс в сектора на пътуванията

Интересното е, че на 7 декември Марс преминава в ретроградно движение във вашия сектор на преместване, което означава, че до 25 април 2025 г. ще решавате проблеми с преместване на ново място или решаване на проблеми във взаимоотношенията с роднини.