X

И чаках теб

от в 11:35 на 16.08.2016 в Всичко за теб | Любов


И чаках теб

И чаках теб Снимка: https://www.pinterest.com/pin/307511480780027627/

Бе прекалено рано сутринта. При други обстоятелства щеше да спи до обяд в почивния си ден, но не и днес. Днес щеше да го види...

Минало бе толкова време – самата тя не бе сигурна колко точно. Седеше на дивана и безцелно превключваше каналите на телевизора. Имаше цели два часа до уречената среща. Два часа оставаха от вечността, в която очакваше тази среща. Но днес не беше като преди.

Да, отново го имаше пърхането на пеперудите в стомаха и онова особено усещане, предизвикано от бушуващия адреналин. Да, точно това усещане, което се появяваше само, когато тя беше с него.

И все пак беше различно. Прехвърляше през  ума си последната им среща и все още Адел звучеше в главата й, когато се сещаше как той не дойде на следващата. Тогава се зарече, че никога няма да му прости. Ще събере парченцата на разбитото си его и разбитото си сърце и ще продължи напред... без него. Само че сама знаеше, че няма понятие какво е без него. Цял живот той беше там, вероятно и цял живот щеше да бъде. И желанието също. Да опита отново от усещането, чувството, от адреналина, от емоцията, от онова, което я караше да изживее мига, а после да се чуди дали е сънувала. И така до следващия път.

Каналите се сменяха, а минутите сякаш не минаваха. Дали бе успяла да притъпи усещанията?

Дали пеперудите не бяха просто навик, на който са му пораснали криле? Дали буцата в гърлото не бе просто глътка от сутрешното кафе? А можеш ли да възпиташ навиците си? Можеш ли да укротиш егото и душата си? Можеш ли да кажеш не на онова, на което винаги си искала да кажеш да?

Позвъни се. Времето изтече. Време беше да започне да брои наново.Теми   любов

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.