Тази година престижният конкурс, който определя коя е най-красивата дама в света, се проведе в китайския град Саня (о-в Хайнан).

Голямата победителка бе една - индийката Мануши Чхилар. Красавицата получи короната от миналогодишната носителка на короната от Пуерто Рико Стефани дел Вале.

Подгласнички на Мануши са мексиканката Андреа Мезе и британката Стефани Хил.

За съжаление, Мис България - Виктория Стефанова, не достигна до финала.

Гордостта ни от "Евровизия" Кристиан Костов бе първият български изпълнител, който излезе на сцената на световния конкурс. Талантливият певец изпълни песента "You Got Me Girl" – английската версия на дебютния му сингъл "Не си за мен", с който оглави класацията за българска музика само преди година.

"След успеха, който постигнахме на „Евровизия", не съм очаквал, че толкова скоро ще изляза на още по-голяма сцена и да пея буквално пред цял свят. За мен е огромна чест и съм щастлив, че имам възможност да подкрепя нашата представителка. Всички момичета тук са красиви, но смятам, че Мис България 2017 - Вероника Стефанова е изключителна и ще ни представи достойно на конкурса!", заяви развълнуван самият Кристиан преди конкурса.

Какво ще кажете за избора на журито?