Не искам любовник, искам партньор!

Искам партньор, който да ме подкрепя през всички борби и трудности на живота. Някой, който ще застане до мен дори когато нещата станат трудни и неприятни.

Когато животът ни заприлича на бурно море, искам партньорът ми да бъде до мен. Искам да имам равен, който да преследва общите ни цели с мен. Някой, чиято амбиция е толкова силна, колкото любовта му към мен.

Не искам любовник!

Искам спътник, с който да обсъждам философията и най-дълбоките си мисли в 2 часа сутринта. И дори понякога да мисля, че емоциите ми са глупави, искам да имам някого, който винаги ще ми напомня, че съм достатъчно добра, точно такава, каквато съм.

Искам сродна душа!

Имам нужда от сродна душа в най-традиционния смисъл на думата. Искам той да бъде разумен и уравновесен, но в същото време да има въображението и спонтанността на невинно дете. Нашата любов трябва да бъде олицетворение на истинското. Да ми дава криле и да ме кара да вярвам, че всичко е възможно в този живот.

Искам партньорство, което ще продължи вечно. Партньор, който се грижи за мен точно толкова, колкото и аз за него. В същото време искам някой, който разбира, че сме две личности. Ние сме различни и имаме свои мечти и цели, но се събираме, за да изградим красив живот заедно.

Не искам някой, който търси само моите устни и тяло. Точно обратното. Искам някой, който да ми се възхищава за моята интелигентност, дълбок ум и невероятен поглед върху живота. Някой, който ще ме защити и ще се бори за нещата, в които и двамата вярваме. Не искам рицар в блестящи доспехи - аз съм моят собствен рицар. Просто искам някой, който ще застане с мен, рамо до рамо и ще завладее света заедно с мен.

Не искам любовник. Искам партньор!