Време ли е да включите основа или както оюе се нарича - грунд в грима си? Грундът прави кожата да изглежда гладка и дори като Instagram филтър.

Искате ли гримът ви да издържи цял ден? Е, сега можете да го постигнете! И въпреки това гримът ви може да остане непокътнат, без да го подновявате често. Гримьори от чужбина чрез социалните мрежи ни показват най-умните съвети за красота, които самите те използват в своя грим.

Така че, ако се чудите как впечатляващата Джей Ло след часове интензивни танци и при най-неблагоприятни условия, като топлина и влага, успява да изглежда с непокътнат грим на сцената... След тази статия ще имате всички отговори в ръце"! И разбира се, ще успеете да се сдобиете с един безупречен грим, който ще ви съпътства от сутрин до вечер, без да „задушава“ кожата ви. Готови ли сте да си водите бележки?

Ето ги и 4-те съвета за красота, които ще направят грима ви по-траен:

1. Добавете основа за грим към вашия комплект

Много момичета смятат, че основата за грим е ненужна. Голяма грешка! Тя е продуктът, който ще даде перфектната, безупречна основа. Той коригира тена на кожата, придава блясък и прави кожата да изглежда гладка и равномерна като филтър на Инстаграм. 

2. Ключът са водоустойчивите продукти

Казахме го и ще го кажем отново! Водоустойчивите продукти трябва да имат постоянно място в летните тоалети. Те са спасители, защото никоя от нас не иска спиралата ни да "тече" и очната линия да се размазва по дрехите.

3. Изберете кремообразни продукти

Кремообразните продукти се разнасят и преливат безупречно върху кожата, без да я утежняват. Придават свеж и хладен ефект, който кара кожата да изглежда сякаш пулсира от здраве. Да, идеални са дори за мазна кожа!

4. Кажете ДА на спрея за лице

Хидратиращата мъгла за лице, освен че ще ви "спаси" от горещите дни, ще поддържа кожата ви правилно хидратирана от сутрин до вечер. Освен това подобен спрей може да е винаги и навсякъде с вас и да освежавате грима си по всяко време.