Ако никога не си изпадала в ужас защо той не отговаря на съобщението, което си му пратила преди 4 часа, то тогава поздравления! Ти си от малкото жени, които не биха се притеснили, че обектът на желанията им не стои втренчен в телефона, нервно потропвайки по екрана. Ако пък си като останалите, то тогава сме сигурни, че разбираш колко изнервящо, объркващо, неприятно и немислимо е той да не отговаря на мига, в който получи съобщението ти. Ние от екипа на Dama.bg се причисляваме към втория тип и разбираме терзанията ти.

Нека да поговорим за значението на неговите бързи или бавни отговори, какво иска или не иска да ти каже с тях и има ли странични фактори, които биха могли да повлияят на способността му да пише на мига, в който получи знак от теб.

Отговор след секунди

Първата мисъл, която ти хрумва, е че той е толкова запленен от теб и няма търпение да те удостои с цялото си внимание. Има вероятност да е прекалено хлътнал и от типа мъже, които могат да те задушат с вниманието си. В този случай трябва да разчиташ на преценката си.

Отговор до няколко минути

Ако той ти отговори в рамките на няколко минути, то място за притеснение няма. Той не е от хората, които не изпускат телефона от ръце, но и те харесва достатъчно, за да проверява за за съобщения от теб много често.

Отговор след час

Отново всичко е нормално. Все пак и ти имаш моменти, когато си уморена, нямаш време или сили да отговориш на мига. Не бързай да го съдиш, защото всеки има моменти, когато има нужда от малко почивка и време за себе си.

Отговор на следващия ден

Отговор, който е закъснял с един ден, изглежда странно, но не е причина за тревога. Понякога всеки е прекалено зает и не може да се откъсне от напрежението в работата.

Отговор след няколко дни

В този случай няма как да избегнеш неприятното усещане, че той не проявява интерес към комуникацията с теб. Възможно е и да играе ролята на небрежага, който не държи толкова на онлайн общуването.

Отговор след седмица

В случай, че има желязно оправдание от типа “Бях нападнат от анаконда и трябваше да я елимирам, за да спася човечеството”, то можеш да спреш да се надяваш. Фактът, че не изпитва нужда да ти пише в рамките на цяла седмица е достатъчно красноречив.