Задавали ли сте си въпроса защо винаги ви привлича определен тип мъже? Може цветът на очите и косата му да са други, но това, което една жена търси в един мъж, е константа. Да, вярно е, че противоположностите се привличат, но в привличането по-скоро важи друг закон - подобието привлича себеподобни. Така за вашия характер може да се съди със сигурност по това какъв е вашият идеал. А ето какво разказва за вас мъжът който ви привлича: 

1. Класическа мъжественост

Вашият идеален мъж е елегантен и представителен. Е, ако мечтаете за такъв мъж до себе си, вие сте жена с изисквания, но не без основание. Имате добър вкус за дрехи, интериор, музика, обичате да ходите на концерти и балет, знаете какво искате от живота. Отнасяте се с изключително внимание към кръга си от познати и приятели.

2. Лошо момче

Небрежно подстриган и с татуировки по тялото... Можем да кажем със сигурност, че вие сте добро момиче, в което бушуват неопитомени страсти. Вашата природа е авантюристична, смела и дръзка, дори да се опитвате да го скриете от другите. Съзнателно избирайки такъв човек, вие показвате, че цените живота във всичките му проявления и често не го приемате сериозно. Изграждането на кариера ви привлича не повече от създаването на семейство. Вие се чувствате млади, независимо от възрастта.

3. Обикновен мъж

Да, съгласни сме, че Бен Афлек не е съвсем обикновен мъж, но не става дума за това. Вашият идеал не се отличава с по-особен стил, по-скоро мъжът на мечтите ви облича удобни дрехи, които му стоят чудесно. Той е предсказуем и надежден, макар и лишен от светски блясък. Този избор ви характеризира като една много мъдра и трезво мислеща жена. Повечето от вас ценят грижата за себе си и не се нуждаят от допълнителни драми. Вашата цел е спокойно женско щастие и силен гръб.

4. Спортист или атлет

Ако умът ви е превзет от силни и атлетични мъже, добре запознати с принципите на здравословно хранене, предпочитащи смутита, шейкове и мюсли - то поздравяваме ви за това, че сте активна и ярка личност. За вас особено голямо значение има приятелският кръг. Това, което със сигурност няма да търпите, е скуката. Също така обичате откритите хора и разговори. Не на последно място, голяма роля в живота ви играе мнението на другите, пред които не се срамувате да се покажете с такъв партньор!

5. Плейбой 

Ако вашият идеал е именно такъв мъж, то вие сте много уверена, дори самонадеяна личност. Друга ваша черта би могла да бъде това, че сте кариеристка или дори феминистка. Предпочитате да криете чувствата си от страх, че ще наранят душата ви, но за сметка на това, знаете много добре как да се справяте с финансите си. Обичате да бъдете в светлината на прожекторите.

6. Мил интелектуалец

Високият интелект на мъжа не ви плаши, а ви привлича. Мъжът на мечтите ви носи достатъчно сдържано облекло, предпочита дънки, ризи и пуловери. Вие също се отличавате с изключителен ум, но много обичате да спорите, особено на сериозни теми. В един мъж търсите преди всичко приятел и събеседник, а след това съпруг. Вие сте доста самостоятелна, но ако мъжът успее да докаже, че е достоен да застане на кормилото, ви съветваме да се оттеглите благоразумно, защото той е вашият човек!