Надявам се, че ще избереш този, който винаги ти се обажда обратно и никога не ти позволява да заспиш, без да се почувстваш желана и обичана. Този, който гледа с теб любимите ти филми и се смее доволен, когато пееш на любимите си песни. 

Надявам се, че ще избереш този, който е виждал най-лошото в теб и въпреки това те обича. И иска точно теб. Този, който те целува не само от страст, а от нежност. Този, който те завива през нощта, за да те предпази от студа. 

Надявам се, че ще избереш този, който иска да се буди до теб до края на живота си. Този, който те кара да усещаш щастието да бъдеш жива. Този, който те влудява. Който те вбесява. И успокоява. Надявам се, че ще избереш този, който не се страхува да спори с теб. И да сдобрява с теб. 

Надявам се, че ще избереш този, който те кара да бъдеш по-добрата версия на самата себе си. Този, който вярва в теб дори когато ти не вярваш в себе си. Този, който е до теб винаги и във всичко. 

Надявам се, че ще избереш този, който не може да си представи живота без теб. Този, който е луд по теб. Този, който знае какво искаш да кажеш, дори когато нямаш сили да говориш. Този, който те познава и усеща. Този, който обича от време на време да мълчи до теб. 

Но най-вече се надявам, че ще избереш този, който никога няма да те поставя на заден план и да те приема за даденост. Този, който е до теб, когато си права. И когато грешиш. Този, на когото можеш да се облегнеш, когато си слаба, и който те вдига, когато паднеш.

Защото истинската връзка е, когато двама души приемат своето минало, подкрепят се в настоящето и се обичат достатъчно силно, за да посрещат с вяра бъдещето. Затова избери този, който иска да израства заедно с теб. Този, който не те ограничава. Този, който ти дава свобода и ти вярва. 

Надявам се, че ще избереш този, който винаги избира първо теб.

Автор: Неизвестен