Защото любовта е в малките неща...

1. Познава те толкова добре, че знае какво би си поръчала за обяд. На закуска в хотела не е нужно дори да те пита какво искаш, защото той помни и незначителните детайли.

2. Грижи се за теб. Налегнал те е ужасен грип, а той не чака втора покана, за да ти направи топла пилешка супа. Принуждава те да си стоиш в леглото, завива те като малко дете и нежно те целува по челото.

3. Обажда ти се неочаквано през деня, защото има да ти разкаже нещо. Ти си първият човек, който трябва да чуе поредната забавна история от офиса му, защото ти си и най-добрата му приятелка. 

4. Разбира се страхотно с деца.

5. Отделя ти време. Независимо колко е натоварена седмицата му, той не те пренебрегва.

6. Отговаря на съобщенията и обажданията ти. Никога не би изчезнал за няколко дни, защото „просто е бил зает”. Той е отговорен и на него може да се разчита.

7. Не е в близки отношения с бившата си. Когато една връзка приключи, е много трудно двамата да останат приятели... без да има чувства. Той го знае и се отнася с уважение към чувствата ти, на него не му звънят неизвестни номера посред нощ и не е изключително потаен.

8. Купува ти билети за лотарията. И се радва на усмивката ти, докато триеш билетите. Той е мечтател.

9. Подарява ти лични подаръци. Той те познава добре, знае какво ще ти хареса и иска да ти подари частица от себе си.

10. Няма нищо против да прекарате цялата вечер сгушени на дивана.

11. Още подкрепя любимия си отбор и се радва като дете на всеки гол. Той е лоялен, въпреки всички трудности и неуспехи.

12. Поддържа връзка с приятели от детството си. Ако той има група от верни приятели, това означава, че можеш да разчиташ на него - той винаги намира време за важните за него хора.

13. Оставя бакшиш и винаги е мил с персонала на заведението. Той има златно сърце. Ако той се отнася с уважение към непознати, значи ще се държи внимателно и към теб.

14. Той е зрял и не прави необмислени глупости. Времето на безразсъдните запои е отминало.

15. Той те привлича неудържимо и без да се старае. Само усмивката му е достатъчна, за да те разтопи. Колкото повечето го опознаваш, толкова по-красив ти се струва.

16. Обича да те разсмива. 

17. Знае как да се държи, когато си в лошо настроение. Независимо дали ще те остави да си помрънкаш 10 минути, или ще те вземе в прегръдките си - той знае от какво имаш нужда в тези моменти.

18. Обича силните ти страни. Той те подкрепя, насърчава те да следваш мечтите си. Не иска да те ограничава, иска да ти помогне да летиш.

19. Обичаш прегръдките му. В ръцете му е толкова топло и сигурно, а той ухае толкова прекрасно.

20. Той е най-големият ти фен. Той се радва на успехите ти, никога не те подценява, не се шегува с решенията ти.