Не съм типа момиче, което някога може да бъде с теб, ако знае, че е просто опция. Аз съм приоритет. Важна съм. Не просто избор, а първият ти избор. Давам любов, с която очаквам да ми отговориш и ако не я виждам, не виждам смисъл.

Ето защо, за да ме имаш, трябва да ме избираш всеки ден, всеки божи един ден или трябва да ме пуснеш.

И знам, че няма да е лесно. Всъщност вероятно ще е наистина трудно. Ще настъпят дни, когато няма да се искаме - когато няма да те желая, както и ти мен. Ще има дни, в които да ме избереш, да ме приемеш и да ме обичаш ще е като да изкатериш планина. Ще настъпят дни, в които няма да искаш да ме обичаш, но аз така или иначе ще очаквам да го правиш.

Защото трябва да ме избираш, дори когато си изправен пред трудности или трябва да ми позволиш да намеря някой друг, който няма да се откаже от битката.

Не мога да обещая, че ще бъда твоето момиче мечта всеки ден или, че винаги ще имаме дни, в които всичко ще се случва лесно и без усилия. В някои дни торнадото ще е повече от слънцето, дъждът ще е повече от дъгите. Но истинският завет за истинската любов, за любовта, която си струва да имаш, е желанието да устояваме на бурята.

Имам нужда да останеш дори когато пътят е скалист или да ми позволиш да намеря своя собствен път.

Разбираш ли, въпросът е, че в любовта на никой не му харесва да признае, че в основата на всичко стои изборът. Това не е просто някаква химическа реакция към някой прекрасен човек, който срещаш и нямаш никакви думи или контрол над него. Това не е нещо, което просто се случва. Правиш активен избор, който замесва и друг човек.

Първата стъпка да решиш да бъдеш с някого, е да избереш да го обичаш.
Ето защо, ако кажеш, че ме обичаш и че ще бъдеш мой, а аз твоя, очаквам да ме избираш всеки ден.

Избери ме в дните, в които всичко е прекрасно, но и в тези, в които не е. Избери ме в дните, когато не знам защо съм разстроена и не съм забавна, но и в тези, в които не мога да спра да се усмихвам. Избери ме в дните, в които казваш, че не ме познаваш, но и в тези, в които не можеш да повярваш, че не сме се срещнали по-рано.

Избери ме. Приеми ме. Обичай ме. Без въпрос и без ограничения.

Избирай ме всеки ден или ме пусни завинаги.

Пусни ме да намеря любов, която е всичко, което искам и за което мечтая и се надявам. Пусни ме да намеря някой, който не се страхува от дъжд, тъга или трудности. Пусни ме да намеря човек, който е готов да бъде мой независимо от всичко.

Ако не си готов да ме избереш, не си готов да ме обичаш.

Толкова е просто.

Избирай ме всеки ден или ме пусни завинаги.

Защото, скъпи мой, това е, което обещавам (всеки ден) да правя за теб.