Намери мъжа, който е улегнал, онзи с плановете за бъдещето. Онзи, който също толкова силно като теб иска да се обвърже. Този, който гледа напред, не се обвинява за миналото, защото знае, че истинската любов съществува.

Намери мъжа, който иска истинска и пълноценна връзка, а не поредната забава за една нощ. Този, който се е уморил от токсични хора и не приема тези отношения.

Намери мъжа, който има планове за бъдещето и приема кариерата и връзките си сериозно, защото знае, че вече не е дете. Отговорен е и знае какво прави. Осъзнава, че перфектни хора няма, че и той самият не е такъв и работи върху това.

Намери онзи, който иска същите неща като теб самата, за да не е нужно да го впечатляваш, надявайки се, че ще се промени.

Не се занимавай с хора, които просто ще те използват и ще те оставят с разбито сърце, защото не заслужаваш това. Не започвай връзка просто с някой, който ще те замени с друга съвсем скоро. Такива мъже няма да видят истинската ти същност и стойност, защото те не искат да бъдат само с една жена... Мила, те не са за теб.

Намери мъжа, който ще те води на срещи, а не човека, който няма да иска да те показва на приятелите си. Този, за когото ще бъдеш неговата половинка, а не просто приятелка. Мъжа, който ще те представи на родителите си, ще се гордее с теб и няма да те крие от нищо и никого. Този, който ще прави планове заедно с теб, а няма да те изключва от тях. Намери мъжа, който иска връзка, който е готово да направи това с теб, да създаде семейство. 

Достатъчно силна си и заслужаваш да намериш онзи, който също има нужда от теб!