Не е нужно да бързаш и да се впускаш във всяка възможна връзка. Не е нужно да се примиряваш с когото и да е. Не е нужно да започваш връзка, защото мислиш, че ти е време и това се очаква от теб. Не е нужно да бързаш само защото приятелите ти се хвалят със собствените си връзки. Не е нужно да бързаш и само защото стената ти във „Фейсбук“ е пълна със снимки на двойки. Не е нужно да снижаваш стандартите си просто за да не бъдеш сама. Трябва да приемаш единствено любовта, която заслужаваш.

Много по-добре е да бъдеш сама, отколкото да имаш връзка с човек, когато не харесваш истински. Никога не потъпквай убежденията си и принципите си, за да бъдеш с някого, който не се отнася както трябва с теб.

По-добре да останеш сама, докато не срещнеш истински джентълмен. Онзи, който ще ти дава сила и кураж. Онзи, който ще ти подаде ръка, щом паднеш. Онзи, който те кара да се чувстваш така, сякаш си единствена на света.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който ти помага да растеш и те насърчава да следваш мечтите си. Онзи, който би те предпазил от всяка опасност, но сам би те тласнал да се изправиш срещу страховете си.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който с гордост ще те хване за ръка. Онзи, който не те пази в тайна.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който не се притеснява да те запознае със семейството си. Онзи, който има сериозни намерения и иска да познаваш хората, които са го отгледали.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който не се притеснява да те запознае и с приятелите си. Онзи, който иска да си част от компанията, а не просто любовница.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който те поставя на първо място. Онзи, който те цени и уважава. Онзи, който никога не би си позволил да те обиди и нарани умишлено. Онзи, който съзнава, че ти си важна част от живота му. Не се примирявай с човека, който рядко мисли за теб, който не го е грижа какво мислиш и какво правиш. Избери онзи, който прави всичко възможно, за да си щастлива.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който няма да си легне, преди да сте разрешили последния си спор. Онзи, който не те манипулира и ти е винаги верен.

Не избирай онзи, който ще иска да те промени, за да отговаряш на представите му. Ти не си нечий проект, ти си личност и не бива да се примиряваш с онзи, който се отнася с теб така, сякаш си експеримент или играчка.

По-добре остани сама, докато не срещнеш мъжа, който ще бъде честен и открит с теб. Онзи, който е честен и пред себе си и не се страхува да бъде слаб и открит пред теб. Онзи, който те вдъхновява да бъдеш по-добра.

И най-вече остани сама, докато не срещнеш мъжа, който те обича такава, каквато си.