Остани сама, докато не срещнеш мъж, който отваря всяка врата през която минаваш.

Държи ръката ти сред тълпата. Чийто приятели знаят за съществуването ти още преди да сте се запознали.

Остани сама, докато не срещнеш мъж, който ще ти каже "пиши ми, когато се прибереш" и не остане буден, докато не получи отговор.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който можеш с гордост да представиш пред родителите си. Този, който няма да се опитва да те променя. Този, който винаги ще отговаря на въпросите ти без да пита защо.

Остани сама, докато не срещнеш мъж, който понякога ще ти подаря цветя, "просто защото така". Който ще ти изпраща мило съобщение по средата на работния ден... Докато не срещнеш мъж, който ще те накара да поискаш да бъдеш по-добра жена. Този, който ще те кара да даваш повече и винаги най-доброто от себе си. Този, който ще ти покаже, че е сигурен в чувствата си към теб и никога няма да те постави в ситуация, в която да си задаваш подобен въпрос.

Остани сама, докато не срещнеш мъж, който ще ти каже "обичам те" първи, защото иска да го знаеш, а не защото държи на всяка цена да получи същото обратно.

Остани сама, докато не срещнеш мъж, който никога няма да спре да се опитва да те задържи, защото е наясно, че най-трудната част не е да те спечели, а да ти покаже защо трябва да останеш.

Докато не срещнеш мъж, до който ще чувстваш красива. Просто, защото си до него. Единствения, който ще те кара да се влюбваш в него всеки път щом влезе в стаята. Този, който ще промени света ти. Този, който ще ти даде всичко и ти ще искаш да му върнеш същото в замяна.

Човека, който ще заслужава грижата ти. Вниманието. Любовта. Страстта. Нежността. Силата. Времето.

До тогава... Остани сама!

Автор: Силвия Крумова