Изчакай някой, който ще те обича с цялото си сърце. Някой, който никога няма да си тръгне, когато стане трудно. Някой, който ще прави компромиси заради теб. Някой, който ще е готов да се бори за теб и ще поеме куршум вместо теб.

Изчакай някой, който ще ти показва, че те обича точно толкова, колкото ти го казва. Някой, който ще те целува по челото след като се прибереш от работа. Някой, който ще те изненадва с планове за импулсивни срещи и малки подаръци. Някой, който ще те цени и ще те приема като съкровище.

Изчакай някой, който ще те обича като най-добър приятел. Някой, който ще знае какво да каже, за да те накара да се усмихнеш, когато си разстроена. Някой, с когото ще имате един милион ваши шеги. Някой, който ще те приеме като свое семейство, дори да не ти е дал пръстен, който да го направи официално.

Изчакай някой, който ще обича само теб и никой друг. Който ще е готов да бъде с теб завинаги! Някой, който няма да се колебае да се обвърже и който няма да те кара да чакаш с дни, месеци и дори години, защото знае, че ти си неговата половинка. Този, който няма да има никакви съмнения в това.

Изчакай някой, който ще те обича безусловно. Някой, който ще те обича, когато си в най-доброто си настроение и когато си истинска развалина. Някой, който ще те обича, когато си облечена в най-хубавите си дрехи и когато си облякла пижамата, която имаш още от гимназията.

Изчакай някой, който ще те обича безгранично. Някой, който няма да се страхува да е уязвим пред теб. Някой, който няма да се страхува да плаче в обятията ти и да ти каже истината за това как се чувства, вместо да се крие, за да изглежда  мъжествен.

Изчакай някой, който ще обича всеки недостатък, който мислиш, че имаш. Който ще обича размера на гърдите ти и ще обожава аромата на кожата ти. Някой, който ще обича вида ти, когато носиш очилата си. Някой, който ще смята, че всеки сантиметър от теб е великолепен. Някой, който ще смята, че е попаднал на най-красивата жена на света.

Изчакай някой, който ще те обича повече, отколкото обича себе си. Някой, който ще направи всичко възможно, за да си щастлива. Някой, който ще вложи всички усилия във връзката ви, защото не очаква ти да свършиш цялата работа. Някой, който знае, че сте равни и че трябва да си разделяте задълженията.

Изчакай някой, който ще те обича така, както иска той да бъде обичан. Някой, който ще се отнася към теб с уважение. Някой, който ще отговаря, когато му звъниш. Някой, който ще се привърже към теб истински. Някой, който ще бъде до теб, когато имаш най-голяма нужда.

Изчакай някой, който ще ти даде цялата любов, която е крил в сърцето си!