Шамикия Морис започва да татуира сина, когато той е едва шестмесечен. Майката, която живее във Флорида, обича да украсява тялото на детето си. Въпреки че татуировките са временни, повечето хора определено не са съгласни с нея.

Шамикия е остро критикувана заради странното си „хоби”. Много хора я обвиняват, че е лоша майка, която е на път да отгледа гангстер. "Повечето коментари към мен са меко казано ужасни. Това е лудост. Хората ме обиждат по всевъзможни начини и това наранява чувствата ми, защото знам, че не съм ужасна майка. Ако искат да съдят някого на базата на случайно видяно 30-секундно клипче в социалните мрежи – добре, но трябва да знаят, че мнението им не определя същността и бъдещето на човека, когото обвиняват", споделя Шамикия в свое интервю.

Тя твърди, че не я интересуват хората, които я критикуват, защото това е неин избор и става въпрос за нейния начин на живот. Майката споделя, че семейството ѝ вече приема това, което прави с детето си. "В началото семейството ми ме презираше. Никой от тях не харесваше татуировките ми и когато започнах да украсявам тялото на Трейлин, те бяха шокирани и съкрушени.

Сега, когато започват да осъзнават, че може да е за добро, вече го приемат. Привличаме вниманието на всички, когато сме навън. Младежите обожават татуировките му", казва Шамикия. Тя вярва, че с помощта, която получава, ще изгради по-добро бъдеще за Трейлин.

Динара, която е сестра на Шамикия, казва, че е била твърдо против това още от самото начало. Категорично не е подкрепяла тази идея. Тя споделя: "Не исках сестра ми да му причинява това, но след като разбрах, че може да им бъде от помощ, го приех. В момента, в който тя ми сподели, че иска да започне да татуира 6-месечното си бебе, веднага ѝ казах, че някой ще се обърне към "Закрила на детето", но в крайна сметка уважавам решението ѝ и приемам начина, по който е решила да се грижи за Трейлин. Някои коменатри дори гласят, че малкият ще бъде застрелян по улиците или че го отглежда като затворни, а тя наистина го обича."