Температурите са високи, нощите са горещи и цялото ни същество крещи "почивка". Летният сезон е любим на мнозина именно заради усещането за свобода, за неограничени възможности и перспективите за незабравими приключения. 

Точно сега е моментът да се отпуснем, да се забавляваме и да прекарваме повече време с любимите ни хора на някоя екзотична дестинация. 

Планиране на лятната почивка

Може би и вие в момента сте изправени пред предизвикателството да организирате цялото семейство за лятна почивка. Разбира се, това не е никак лесна задача, имайки предвид различните вкусове и предпочитания на всички. 

Точно тогава на помощ идва чатът, с чиято помощ комуникацията минава доста по-гладко и лесно. 

Колко често използвате стикери, за да изразите емоция или да отговорите максимално бързо на някой въпрос? Viber стикерите винаги "се притичват на помощ", предлагайки ни тематични изображения на всяка наша мисъл.

Това лято чатът стана още по-цветен и забавен, благодарение на финландецът Мати и Ferratum. Той е събирателният образ на скандинавската точност на компанията за бързи кредити. Този път той влиза в ролята на любим летен другар, който използва всички любими летни изрази. "На цаца съм!", "Как е, брат?", "Бичим айляк!" и "Паля джапанките" са само част от цветистите фрази, представени от Мати. 

Новият стикер пакет от Ferratum може да бъде свален напълно безплатно от Viber и ще го намерите под заглавието: "Айде, чил малко!"

Ferratum ни напомнят, че красотата на живота е в малките неща и всеки ден можем да открием повод за радост. Лятото е времето, когато можем да забравим за вечното бързане, напрежение и стрес. Време, когато трябва да си дадем сметка за истински ценните неща около нас и просто да забавим темпото. 

"Айде, чил малко!"

"Айде, чил малко!" - за да оценим живота такъв, какъвто е и да му се наслаждаваме във всеки един миг. И именно когато сме настроени на такава вълна, можем да помислим за мечтаната от нас почивка и да извлечем максимума от нея. 

Какви са пречките, които най-често изникват пред нас, когато планираме почивка? Разбира се, основното притеснение преди всяко пътуване са финансите или по-точно недостигът им. 

Ferratum се грижат за нас и нашето безгрижно лято с лятната промоция "Пари за твоето лято". В периода от 26.06 до 12.09 всеки, който кандидатства за заем до заплата или кредит на вноски, ще получи промокод и може да участва в томбола с големи награди. А наградите са: 6 безвъзмездни заема до 1000 лева, 3 безвъзмездни кредита до 6000 лева, 12 смартфона, 3 каяка, 3 падъл борда, 3 велосипеда и 3 дрона. 

Това лято, напук на всичко, е времето да се поглезим и да си подарим прекрасни емоции. Сега е моментът да си кажем "Паля джапанките" и да си подарим луксът и приключенията, за които мечтаем толкова отдавна. А Ferratum и новият им стикер пакет "Айде, чил малко!" са тук, за да направят лятото ни още по-забавно.