Температурите се покачват с всеки изминал ден и нямаме търпение да забравим за всички ежедневни ангажименти и да се гмурнем в летни приключения. Независимо дали сте почитатели на романтиката, която се крие на морския бряг, или пък предпочитате спокойствието и тишината в планината, лятото е моментът, когато можем да се отпуснем и да се поглезим.

Разбира се, изборът на дестинация е от основно значение, но след това идва и най-важният въпрос - ще успеем ли да покрием разходите със семейния бюджет? Може би мнозина са готови да направят компромиси с хотела или пък да променят изцяло дестинацията. Но необходимо ли е да се ограничаваме в моментите, в които можем да си починем качествено и да забравим за всички проблеми?

Подарете си лятото, за което винаги сте мечтали

Готови ли сте да направите компромис със собствените ви желания? Готови ли сте отново да пропуснете някое пътешествие? Сигурни сме, че отговорът е "не". А и няма как да бъде другояче, след като именно сега е сезонът, когато можем да си отдъхнем и да забравим за последните няколко месеца.

Скорошно проучване на Ferratum показа, че повечето хора са с нагласа да похарчат повече, но да прекарат наистина незабравимо. А за да бъде почивката наистина 5-звездна, можем да заложим на заем до заплата или кредит на вноски, които ще ни помогнат да изживеем мечтите си.

Добрата новина е, че това лято можем да си подарим почивката, за която винаги сме мечтали или пък да направим онзи основен ремонт, за който мислим от години, благодарение на Ferratum и кампанията "Пари за твоето лято".

Летните приключения ни очакват

Компанията за бързи кредити Ferratum за поредна година ще зарадва своите клиенти, които кандидатстват за заем до заплата или за кредит на вноски в периода от 26.06.2021 до 12.09.2021г.

Единственото, което трябва да направим, е да попълним специален промо код, с който автоматично ще се включим в томбола за спечелването на 33 страхотни награди

Важно е да имаме предвид, че дори и да не спечелим награда, можем да се възползваме от безлихвен заем до 1000 лв. в рамките на 30 дни. 

Звучи наистина примамливо, нали? Но какви всъщност са наградите?

Тук идва и най-хубавата част, защото с "Пари за твоето лято" Ferratum ще зарадват 33-ма късметлии с наистина големи подаръци. Те включват: 6 безвъзмездни заема до 1000 лв., 3 безвъзмездни заема до 6000 лв., 12 смартфона, 3 каяка, 3 падъл борда, 3 велосипеда и 3 дрона.

Вече нямате търпение да се включите? Читателите на Dama.bg получават специален промо код, с който могат да се включват в томболата: SCDM0609

Това лято обещава да бъде вълнуващо, благодарение на Ferratum. Без значение как е протекла годината, всеки от нас заслужава истинска почивка, а тя би била наистина незабравима с чудесни подаръци. Сега е моментът да прекарваме повече време на открито, докато практикуваме любимите на всички водни спортове или планинско колоездене. А защо не заснемем цялото пътешествие с помощта на дрон или пък не споделим преживяванията в социалните мрежи с новия ни смартфон? 

Кампанията "Пари за твоето лято" ни дава възможност да се поглезим, да бъдем по-смели и да се отдадем на заниманията, които най-много обичаме. А ако се окажем сред късметлиите, спечелили страхотните подаръци, то тогава лятото ще бъде наистина незабравимо.