Какво е усещането да се докосваш пръв до актуалните модни тенденции и технологични достижения в козметиката, да разширяваш познанията и уменията си, както и кръга си от познати и приятели, и да чувстваш, че принадлежиш към едно цяло. Това ще ни разкажат 5 вдъхновяващи жени, представители на Avon. Чрез своята мотивация, чар, самочувствие и компетентност те имат силата да променят света и да създават красота. Петте дами са избрани за първи път в 15 годишната история на Avon в България да украсят корица на брошурата на компанията, която достига до хиляди жени и момичета.

Днес ще ви срещнем с Таня Ботова:

Таня Ботова е част от Компанията за жени от 5 години. Все още е студент и успешно съчетава следването с ролята си на Представител. Присъединява се към семейството на Avon заради влечението си към козметиката и съвременните модни тенденции. Отбелязва, че за нея това да е представител е релаксиращо, носи положителни емоции, тъй като й дава възможност да се среща по-често с приятели и познати.

Чували сме фразата „приказно красива“. Срещаш се с много жени, има ли такава, за която да използваш тази фраза?

Всяка жена може да изглежда като героиня от приказка, стига да се чувства добре в кожата си, да е уверена и със самочувствие. Важно е излъчването. Понякога много малко усилия са необходими -  жената да подчертае естествената си красота и да разкрие себе си в пълния си блясък.

Каква е магическата формула, за да се чувстваш принцеса?

За мен едно изтънчено ухание е начин да се пренеса на приказни места. Ароматът Perceive е чудесен избор за ежедневието, защото не е тежък, кара ме да се чувствам много женствена и свежа, което рефлектира на позитивното ми настроение през целия ден. Самата бутилка е невероятна и прилича на кристал, все едно съм в приказен леден свят.

Често даваш съвети за актуалните тенденции в грима и козметиката, както и за подходящите продукти, с които дамите могат да се преобразят. Това кара ли те да се чувстваш като феята-кръстница?

Ежедневната ми работа с клиенти и съветите, които често искат от мен ме карат да се чувствам изключително полезна и ми дават самочувствието на истински консултант. Точно като феята-кръстница помагам на момичетата да покажат цялата си красотата и да изразят себе си, като използват правилното червило или нюанса сенки, който е най-подходящ за тях. Аз лично много се забавлявам да експериментирам с различни цветове и аромати и това ми дава по-голям поглед над продуктите като цяло, за да мога да бъда полезна на клиентите си.

Мечтаела ли си някога, че един ден усмивката ти ще блести на корицата на брошура на Avon?

Преглеждала съм стотици пъти брошурите на Avon през годините, но никога дори не съм си представяла, че някой ден ще имам възможността да застана, заедно с няколко много красиви и уверени дами, на корицата. Страхотно е толкова много хора да се грижат за теб и да си център на вниманието. Чувствах се уникално през цялата фотосесия.

Успяваш да съчетаеш университета с ролята си на Представител. Разкрий ни тайната си?

Да бъда Представител е нещо, което мога да правя във време, в което аз преценя. Това дори е моят начин за разпускане и забавление. Често с приятелки се събираме и експериментираме с различни продукти. Научавам нови неща, което обогатява знанията и уменията ми, а и си осигурявам допълнителни финанси чрез спестяванията, които реализирам.