Казват, че любовта е невероятно чувство, никой не може да го опише, защото просто трябва да се почувства. Независимо, дали си я срещала или не, със сигурност си се сблъсквала с някого, който не те е забелязал и въобще не знае, че съществуваш... или просто знае, но те има за приятел. Е, безспорно, тогава се ядосваме на съдбата, че ни показва любовта, но не можем да я изживеем, заради това, че другата страна се дърпа. 

 
Какво да правите, попадайки в подобна ситуация? – Сега, ще изясним точно това – как да спечелиш сърцето на момчето, което вече притежава твоето...


Според мнозина, както психолози, така и мъже с реални връзки, неочакваната среща е много по-приятна и поддържаща страстта, отколкото да застанеш пред него и да му поставиш ултиматум – „харесвам те, ако и ти ме харесваш, може да се получи нещо”. Ами добре, но тук вероятността просто да го уплашите е много голяма, а интересът, дори и да го има, ще се изпари доста бързо. Най-добре, привлечи случайността на твоя страна.

Не го кани на втора среща, не му звъни веднага, задължително не го викай на закуска, обяд или вечеря, защото така сама се разкриваш. Остави го да положи усилия, да се чуди дали и колко те е впечатлил, харесваш ли го или не. Не му се предлагай и не бъди лесна плячка. Мъжете обичат да преследват, така че просто го остави и изчакай да видиш, какво ще последва по-нататък.


Организирай „случайни срещи” – дали ще се съберете с компанията, от която сте част и двамата, ще излезете на кафе или ще се разминете по улицата, няма значение, стига и двамата да сте на лице. Общите познати са си истинско чудо и много лесен начин да постигнеш целта си, разбира се, ако и тя иска да достигне до теб :) Няма да усетиш, кога ще започне да разкрива интереса си към теб, а защо не, в последствие той да прерасне в красива любов?

Как да разбереш дали си постигнала това, което искаш? 

Следи поведението му: изражението му трябва да се промени – да стане мило и нежно, винаги когато го погледнеш с усмивка, той би трябвало да ти отвръща със същото, познаваш приятелите му – не те дели, напротив – държи понякога да има и трети човек. Това показва, че търси второ мнение – дали си най-подходящата за него. Забележи дали е обърнат към теб когато общува – гръдният му кош трябва да е обърнат към най-важният човек – да, това си ТИ! Задава ли ти доста въпроси? Ако го прави, то със сигурност е хлътнал, тъй като клюкаренето не е характерно за мъжете – поздравления, той просто се интересува от теб самата.