Хвана си точно момчето, което искаше, всичко е перфектно, но все пак и той е човешко... не, всъщност мъжко същество и от време на време изкривява погледа си към някоя мацка с къса пола и 20 сантиметров ток, а на теб, естествено, не ти е приятно. Ами, тогава просто го спри... а как да го направиш, ще ти кажем в следващите редове.

Не бъди от бъбривките, които в мига, в който зърнат гаджето си, му надуват главата с приказки за всеки миг от изминалия ден. Поемай си повече въздух, докато говориш и му давай повече време, в което и той да се включи. Ако толкова ти се говори, засегни и неговите любими теми – факти от спорта или просто „Твоят отбор спечели ли снощи?”, някоя готина кола, пътуване и всякакви неща, свързани с интересите му.

Разгорещи и поддържай страстите и въображението му, като постоянно му правиш намеци и го предизвикваш с жестове. Така ще задържиш мислите и погледа му изцяло върху себе си. Погали шията си, докосни го небрежно... и го накарай да се чуди, какво ще следва по-нататък.

Естествено, като всяко момиче, ти също не даваш лесно момчето си. Ревността е нещо не толкова лошо, разбира се, когато е в умерени количества. Ревнувай го, но не му се нахвърляй... или поне отначало. Намекни му деликатно, че се дразниш или още по-добре – прави се, че не забелязваш погледите, които отправя към момичетата наоколо и той много бързо ще спре да те дразни. Развихри непукизма си и го затапи от раз!

В крайна сметка, дай му да разбере, че не само той може да практикува това „умение”. Заглеждай се ти, най-добре, когато си сигурна, че те гледа. Покажи му, колко е хубаво да те пренебрегва, заради други. Тогава няма как да не се откаже от лошия си навик, защото чувството никак не е приятно.