Случвало ли ви се е да седите срещу един мъж и да се питате дали наистина го вълнувате, или той просто запълва времето си с вас? Дали не ви възприема просто като резервен вариант?

Лесно може да разберете, ако следите поведението му и търсите издайническите признаци, че не ви приема сериозно. И много често поведението му зависи от зодията му, затова днес ще ви разкрием какво прави всеки зодиакален знак, когато всъщност не е влюбен в момичето, което стои срещу него.

Овен

Какво прави: Заглежда други жени, гледа в телевизора и ви слуша само с половин ухо.

Овенът обича да преследва момичето, което харесва, да я завладее напълно. Но в същото време доста бързо продължава напред, ако загуби интерес. Ако отношението му е хладно и гледа навсякъде другаде, но не и към вас, е абсолютно ясно, че вие също трябва да продължите напред.

Телец

Какво прави: Отбягва ви, не ви споделя, отговаря едносрично.

Телците търсят сигурност и искат дълготрайна връзка, те обикновено са много откровени и не се притесняват да говорят за чувствата ви, но само ако наистина вярват, че връзката ви има бъдеще. Ако Телецът смята, че не сте един за друг, той ще спре да ви споделя и тактично ще започне да ви отбягва.

Близнаци

Какво прави: Дистанцира се, взима решения без вас, не ви докосва.

Близнаците имат две страни – една щура и купонджийска страна и една по-нежна, която показват само пред близките си хора. Хората от тази зодия обикновено трудно взимат решения, затова често се допитват до близките си хора за съвет. Освен това мразят да са сами. Ако мъжът Близнаци не се допитва до вас и не го интересува мнението ви, значи не ви приема достатъчно сериозно.

Рак

Какво прави: Виждате се за кратко, избягва задълбочените и емоционални разговори.

Раците обикновено са доста прикрити и ще ви е трудно да разберете истинските им чувства, но все пак едно е сигурно – те са емоционални създания и дори мъжете от тази зодия търсят дълбока и душевна връзка. Те копнеят за интимност дори в най-тривиалните теми за разговор (за времето, за храната в ресторанта), но са предпазливи с хората, които не намират за близки.

Мъжът Рак вероятно няма да иска да нарани чувствата ви, но ще се държи резервирано и ще иска срещите ви да не са особено дълги, ако не си пада по вас. Разговорите ви пък ще станат прекалено банални.

Лъв

Какво прави: Заглежда други жени, не ви обръща внимание.

Лъвът иска да го обожавате – той ще ви почерпи питие, ще ви разсмива цяла вечер и ще ви накара да се почувствате като кралица, но ако загуби интерес, отношението му бързо ще стане ледено. Очите му ще започнат да шарят наоколо за нещо по-интересно.

Ако разговаряте с един Лъв и той изобщо не се старае да ви слуша, вероятно не е заинтересуван, така че и вие спрете да се интересувате от него.

Дева

Какво прави: Отбягва ви, не ви пише, не ви звъни.

Мъжете Дева имат специфични очаквания и вкусове и ако някоя жена не отваря на представите им, те едва ли ще са готови да ѝ дадат шанс. Ако той ви пише много рядко, само вие го търсите, а срещите ви са пълни с неловко мълчание – нещата не вървят добре и няма смисъл да се опитвате да променяте мнението му.

Везни

Какво прави: Пропуска срещи, отговаря много бавно и рядко.

Мъжете Везни търсят силна връзка с половинката си и искат човек, с когото да се балансират. В същото време те са доста общителни и ако ви харесват, със сигурност ще искат да си говорят по-често с вас и не биха пропуснали възможност да ви видят.

Скорпион

Какво прави: Казва ви го направо.

Скорпионите не обичат да играят игрички, ако не ви харесват – ще ви го кажат в прав текст. Може да не са особено тактични, но така ще ви спестят много време и догадки. Преди Скорпионът да ви заяви, че всичко приключва, може да познаете, че е загубил интерес, ако подмята саркастични коментари за вас, които уж трябва да са смешни, но са си направо обидни.

Стрелец

Какво прави: Казва ви, че „трябва да поговорите“, не се шегува с вас и рядко се усмихва.

Стрелците са доста директни и най-вероятно сами ще ви кажат как стоят нещата, но ще са малко по-тактични от Скорпионите. Ако Стрелецът не ръси шеги постоянно и изглежда отегчен, пригответе се – скоро ще чуете репликата „трябва да си поговорим“.

Козирог

Какво прави: Изключително зает е.

Козирозите са отговорни, надеждни и амбициозни хора, те приемат работата си много сериозно, но ако един мъж Козирог постоянно говори за работата си и за това какво трябва да свърши и как не може да се види с вас, защото е зает, нещата не отиват на добре. Той очевидно не смята да ви постави на първо място в живота си.

Водолей

Какво прави: Изглежда отегчен, не отговаря на съобщенията ви и се държи грубо.

Ако Водолеят не ви харесва, ще изглежда отегчен и дистанциран, и ще го показва доста явно. Водолеите искат човек, който да ги стимулира интелектуално, затова обичат да говорят. Ако той се интересува от вас, ще ви задава въпрос след въпрос и ще иска да ви опознае възможно най-добре. Ако обаче не ви харесва, той няма да отговаря дори на елементарни съобщения и по време на срещите ще изглежда разсеян.

Риби

Какво прави: Дистанцира се, не ви споделя, прави половинчати планове.

Рибите са големи мечтатели и често гледат твърде идеалистично на света. В същото време са много състрадателни и в никакъв случай няма да ви кажат, че не ви харесват, за да не ви наранят. Но в същото време няма да водят задълбочени разговори с вас и ще избягват да правят планове за бъдещето, които включват и двама ви. Ако не усещате отдаденост от него, тръгнете си – няма смисъл да си губите времето, докато мъжът Риби най-накрая реши дали иска да е с вас, или не.