Чували ли сте израза "втори пилот"? Това е приятел или приятелка, който идва с вас в бара и ви помага да завържете запознанство. Защото момиче, което е дошло с красивата си приятелка ще бъде забелязано по-бързо, от някоя намръщена самотница.

Кристи Грифин, която припечелва като "втори пилот", знае от първа ръка на какви момичета обръщат внимание момчетата. Днес ще споделим нейните впечатления, за да ви помогнем да се превърнете в блян за него:

1. Една, две приятелки стигат

Ако отиваш някъде с приятелки и планираш да се запознаеш с момче, не е желателно да бъдете голяма група - не повече от две, три девойки.
Тълпата момичета обезсърчава младия мъж. А за двете ти спътнички е доста вероятно да се намери двойка негови приятели.

2. Дръж в ръка чаша с питие

Момчетата не искат да бъдат използвани. А това означава, че не биха искали да те черпят питие преди да започнете разговор (изведнъж просто можеш да си вземеш " Маргаритата" и да си отидеш). Кристи Грифин казва, че кандидатите обикновено се заглеждат в момичета, с преполовен коктейл в ръка. Тогава просто ще успееш да го изпиеш, докато си размените няколко думи и момчето ще ти предложи ново питие.

3. Закови го с поглед

Ако видиш някой в тълпата, който ти харесва, наклони глава и му хвърли няколко страстни погледа. Момчетата обичат женските погледи от долу нагоре: това ги кара да се чувстват по-мъжествени. Ако той е толкова добър, че се стесняваш да го погледнеш: просто го наблюдавай тайно.

4. Не бързай с въпроси за работата му

Някои момчета изпитват параноичен страх от това да не се натъкнат на жена ловец на портфейли. И въпросът " Какво работиш?" се възприема като опит да провериш дали печелят добре. Така че не бързай да го питаш това, само за да завържеш разговор.

5. Вашият разговор трябва да бъде позитивен

Кристи признава, че от позицията на своята професия опознава по-добре другите жени и забелязва с изненада, колко често сеем негативизъм, без дори да забележим. Предполага се, че при среща трябва бъдем весели, жизнени и остроумни. А ние без да искаме започваме да се оплакваме: ("Уф, че е горещо") или изказваме песимистични прогнози ( „Не се съмнявам, че цените ще скочат отново"), или дори недоволни коментари за околните ("Виж обувките ѝ - като от гардероба на баба ми са!")... И нашият образ на прекрасна фея веднага се разсейва като сутрешна мъгла.

За какво да разговаряте тогава? Например колко прекрасна се е оказала последната ваканция, за любимите си групи или хубави филми. Така веднага ще намерите допирни точки, ако имате такива.