Искаш да разчупиш стила си и да изглеждаш като любимата си личност от 50-те? Възхищаваш се на червените устни, цялостната визия и ретро полъхът, който носят именити актриси като вечната Грейс Кели и зашеметяващата Мерилин Монро? Е, имаме добра новина за теб - ретро стилът, съчетаващ шик и елегантност от миналия век, вече е възможен с новия тример от Veet - Veet Sensitive Precision! След като вече ти показахме как да се сдобиеш с рок визия като една истинска дива, е време да заблестиш и в стила на модна икона от 50-те, премахвайки всички* новоизраснали и излишни косъмчета нежно, без риск от порязване или раздразнение.

Благодарение на първия по рода си автоматичен Veet тример, специално разработен за нежните части на тялото на всяка дама, ще се сдобиеш с идеално оформени вежди, при това бързо и безболезнено. Следвай тези лесни за изпълнение стъпки, за да се сдобиеш с ретро излъчване като на една истинска модна икона от 50-те. Да започваме!

Стъпка 1: Премахване на нежеланите косъмчета

Съществуват няколко основни начина за премахване на новоизрасналите косъмчета, които ти пречат да имаш перфектни вежди, но едва ли някой от тях може да ти даде комфорта на новия Veet Sensitive Precision. Със своята прецизна* глава, специално разработена за тази деликатна зона на лицето, автоматичният тример ти позволява да премахнеш всяко нежелано косъмче. При това без страх от болка. Използвай приставката за подстригване и един от двата гребена, които трябва да движиш по посока, обратна на растежа.

Стъпка 2: Определяне на правилната форма

Идеалните вежди са построени на базата на три основни линии и тяхното съотношение. Те определят най-подходящата форма, началото, извивката и края. Можеш да измериш сама правилните пропорции с помощта на любимата си четка или молив. Наложи молива върху лицето си така, че да премине през трите изброени точки. Първата линия съответства на точката, от която трябва да започва веждата и това e мислено прокараната права линия от външната страна на носа към вътрешния ъгъл на окото. Втората линия определя края на веждата. Прокарай мислената линия през външната страна на носа към външния ъгъл на окото. Ако естествената дължина е по-къса, не се притеснявай, това се коригира лесно в последната стъпка. Третата линия преминава отново през външния ъгъл на носа и достига до външния контур на зеницата. Тук трябва да е извивката и най-високата точка на веждата. За красива форма, която да изглежда естествено, е най-важно да следваш това, което ти е дадено от природата, а не да променяш веждите си коренно.

Стъпка 3: Оформяне

Използвай малката глава от комплекта за прецизно* оформяне. След това докосни леко и издърпай по посока на растежа, за да премахнеш излишните косъмчета. Придържай се към вече определените три точки и почисти косъмчетата, спазвайки контура на веждите си.

Стъпка 4: Подчертаване на веждите

След като избереш формата, почистиш и оформиш веждите си, е необходима последна корекция за удивителен краен резултат на твоята ретро визия. Липсва ти само малко цвят! Избери молив или сенки, които да са възможно най-близки до твоя естествен цвят и запълни там, където има малки празнини. Благодарение на подчертаването на веждите, можеш да ги удължиш, ако са по-къси от мислената линия от стъпка 2. След това разнеси добре с четчица, за да не бъде цветът прекалено интензивен и натрапчив. Ще бъдеш изумена от разликата!

Готова ли си да приковеш вниманието на всички с ретро секси погледа си? Направи ритуала си за разкрасяване лесен и приятен с новия тример от Veet - Veet Sensitive Precision!


* Подкъсява косъма до 0,5 мм